Lásky čas v Costa Coffee

27.01.2020 22:03

 

Láska je vo vzduchu a je poriadne sladká! Aspoň v Costa Coffee to tak je. Sviatok zamilovaných v kaviarňach britského reťazca oslávite výdatnou porciou netradičních dobrôt, ktoré nenechajú žiadneho romantika chladným. Okrem toho vás v aktuálnej ponuke prekvapí aj chuť exotického kokosu alebo obľúbeného slaného karamelu v spojení s obľúbeným cappuccinom.

 

 

Srdce na správnom mieste s valentínskou ponukou

 

V Costa Coffee môžete svojej vyvolenej polovičke pozerať do očí nad špeciálnou valentínskou ponukou, ktorá je pre všetkých zamilovaných pripravená v kaviarňach od 10. do 16. februára.

So srdcom na tanieri v podobe maslovej sušienky s bielou čokoládou, sušenými malinami a Caffe latte si sviatok lásky užijete všetkými zmyslami a čas sa vám bude zdať nekonečný.

 

 

Cappuccino v hlavnej úlohe - kokos alebo slaný karamel?

 

Lahodná chuť kávy, mliečnej peny na povrchu a k tomu exotická chuť kokosu alebo obľúbeného slaného karamelu. Nápoj, kterého základom je espresso a teplé mlieko a pripravuje sa podľa klasickej talianskej receptúry v pomere 1/3 espressa, 1/3 mlieka a 1/3 mliečnej peny vám baristi Costa Coffee pripravia v dvoch limitovaných variantoch – s kokosovým sirupom alebo so sirupom slaný karamel. Ktoré cappucinno z aktuálnej ponuky vyskúšate ako prvé?

Cappucino a všetky ďalšie kávové nápoje z aktuálnej ponuky si môžete v kaviarňach Costa Coffee vychutnať aj zo 100% arabiky z Kolumbie, ktorá má jedinečnú výraznú karamelovú arómu nielen v espresse, ale aj v mliečnych kávových nápojoch.

 

Ruby horúca čokoláda – láska na prvý pohľad

 

Vyspali ste sa do ružova? Potom sa zastavte na neobyčajnú horúcu čokoládu. Nie je mliečna, ani horká ani biela. Je jednoducho ružová.

Ružová horúca čokoláda nenechá žiadneho romantika v pokoji. Tento lahodný nápoj je pripravený z prášku Ruby Hot Chocolate a mlieka ozdobeného šľahačkou. Všetko je posypané kúskami sušených jahôd, ktoré podtrhnú jemnú ovocnú chuť ružovej čokolády. Kakaové bôby sa pre jej prípravu nefermentujú vôbec alebo len veľmi málo. Jej chuť je čokoládovo sladká, zároveň mierne nakyslá. Jednoducho lahoda. Čokoholici traste sa, prichádza klenot medzi čokoládami.

 

Smotanový koláč s karamelom a mandľami na povrchu

Nie je to torta, ani zákusok. Je to lahodný koláč, ktorý pripomína sladký domov. Pudingovo-smotanová náplň medzi dvomi vrstvami nadýchaného cesta vás celkom opantá a k dokonalému zážitku sa pridajú aj plátky mandlí a karemelová poleva, ktorými je koláč dozdobený.

 

Mini croissanty

Máte chuť na sladké raňajky? Máme pre vás dobrú správu! V aktuálnej ponuke kaviarní Costa Coffee práve pristáli 3 druhy mini croissantov – croissanty zdobené mliečnou alebo bielou čokoládou a croissant s pudingovou náplňou posypaný lieskovými orieškami. Neviete sa rozhodnúť, ktorému dáte prednosť? Vyskúšajte kombináciu dvoch mini croissantov a kávy za zvýhodnenú cenu v rámci raňajkovej ponuky v kaviarňach Costa Coffee.

Viac na http://www.costa-coffe.sk

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode