Ladies, prichádza váš čas na najväčší dámsky zážitok!

17.06.2019 19:49

V Bratislave sa uskutoční už 3. ročník športového podujatia JUSTWOMAN by Diva’s ur eného výhradne pre dámy nad 10 rokov. Aj tento ročník bude úplne iný ako predošlé, na účastníčky akajú špičkoví lektori, vzdelávacie workshopy, bohatý sprievodný program a najmä skvelé zážitky.

Športové podujatia JUSTWOMAN by Diva’s sa 29. júna 2019 pri bratislavskom Veľkom Draždiaku uskutoční už tretíkrát. Obľuba podujatia rastie mimoriadne rýchlo, kým prvého ročníka sa zúčastnilo približne 400 žien, minulý rok to bolo už 800 žien. Kapacita aktuálneho ročníka je 1 200 dám v každom veku od 10 rokov.

3. ročník bude kvetinový

“Snažíme sa, aby bol každý ro ník úplne iný a vždy mohol v prítomných dámach vyvolať úžas,” povedala organizátorka podujatia Lenka Ďurechová z agentúry DNA agency,”Minulý rok sme na Draždiak priniesli živé palmy a vytvorili sme úžasnú tropic edition, tento rok sme sa rozhodli pre flower edition, a preto sa všetky ladies, ako im hovoríme, môžu tešiť na nadrozmerné kvety, kvetinové fotosteny a množstvo iných kvetinových doplnkov.”

Organizátori si ale dali záležať aj na programe, pre účastníčky pripravili na každých 20 minút zaujímavé workshopy, Real Woman Talkshow, niekoľko zaujímavých výziev a množstvo prekvapení. Real Woman Talkshow budú vedené na vysoko aktuálne témy ekologickej módy a biznisu so zdravím. Beh, yoga a paddleboard JUSTWOMAN by Diva’s je o spojení troch športov počas jedného dňa - behu, yogy a paddleboardingu.

Podujatie sa začne práve yogou, aby sa dámy zahriali, yoga ich však bude sprevádzať celým dňom. Na svoje si prídu ako začiatoníčky, tak aj dámy, ktoré s ňou už skúsenosti majú. Na beh je pripravený 5 km dlhý okruh okolo veľkého a malého Draždiaka. Žiadna z prítomných dám pritom nebude mať povinnosť bežať, môže pokojne aj kráčať či praktizovať rýchlochôdzu. Cieľom je, aby sa s behom zoznámila a aby zažila atmosféru hromadného behu, kedy je povzbudzovaná a motivovaná ďalšími ženami. Napokon na ne aká Paddleboard, ktorý sa bude realizovať na Veľkom Draždiaku. Pre tie, ktoré so športom ešte neprišli do kontaktu, budú k dispozícii inštruktori.

Priamo na paddleboardoch si budú môcť zacvičiť aj yogu. Špičkoví tréneri Dámam sa počas eventu budú venovať špičkoví cvičitelia, ktorí dokážu strhnúť davy a motivovať k výkonom, o akých možno ani dámy netušili, že dokážu podať. Simona Kozinková bude viesť STRONG tréning a Latino Fitness Zumba, je často prizývaná ako cvičiteľka na rozličné eventy aj za hranice Slovenska. Snáď celú yogovú komunitu poteší, že precvičovateľkou flow yogy bude Adriana Seidler. Lucia Mokráňová je osobná trénerka, ktorá pre dámy vytvorila na mieru šitý Justwoman workout plného ženskosti a cieleného pohybu. Petra Satinová je zakladateľkou Office yogy určenej pre potreby žien tráviacich dni za počítačom v kancelárii. Moderátorkou podujatia bude Diana Hágerová, ktorá je taktiež certifikovanou lektorkou yogy. Toho roku aj pre mamičky s deťmi.Okrem športových aktivít sa účastnícky môžu tešiť na krásne ženské zážitky v rámci sprievodného programu. Čakajú na nich líčenie, fruit zóna, dermatologické a výživové poradenstvo, raňajková zóna, chill zóny a veľa ďalšieho.

“Absolútnou novinkou je, že pre mamičky s deťmi, ktoré ich nemajú dať komu postrážiť, sme pripravili detskú zónu,” povedala Lenka Ďurechová, “Vďaka tomu sú vítané a bez obáv môžu prísť aj maminy, ktoré sa rozhodli venovať čas aj sebe samým, čo je veľmi vzácne a patrí im za to veľká úcta.” Tak, ako aj predošlé dva ročníky, aj toho roku prítomné dámy svojou účasťou podporia Ligu proti rakovine v prevencii proti rakovine krčka maternice. Ak si totiž kúpia funkčný nápoj Diva's for Women, titulárny partner podujatia, spoločnosť Diva's for Women, Lige odovzdá 1 euro z každej predanej fľaše.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode