KURIÉR ZNAČKY SKITTLES ZASYPE SVOJICH PRIAZNIVCOV 40 000 CUKRÍKMI

31.05.2015 17:39

Značka SKITTLES predstavuje nový projekt, ktorého tvárou je netradičný SKITTLES kuriér. Aktivita prepája „dokumentárne“ video v hlavnej úlohe s populárnym spevákom a hercom Adamom Mišíkom so súťažou na Facebook profile značky, ktorý globálne patrí medzi najpopulárnejšie v segmente cukroviniek. V hre je 40 000 cukríkov s ovocnou príchuťou SKITTLES. Ide o ďalšiu časť celoročnej kampane zameranej na zdieľanie. 

Značka SKITTLES uvádza novú aktivitu v rámci celoročnej kampane na tému zdieľania. Sprevádza ju na mieru vytvorené video a vizuál. Tvárou projektu sa tentokrát stal SKITTLES kuriér, ktorému sekunduje herec a spevák Adam Mišík. V priebehu júna sa bude SKITTLES kuriér objavovať v online prostredí. Na podporu aktivity vzniklo špeciálne „dokumentárne“ video v duchu sloganu značky „Čakaj nečakané“. Zachytáva prvú zákazku SKITTLES kuriéra určenú pre Adama Mišíka, ktorý je počas prestávky na obed doslova zasypaný cukríkmi SKITTLES.
 „Neustále hľadáme spôsoby, ako zábavne a nečakane zdieľať cukríky s ovocnou príchuťou SKITTLES s našimi priaznivcami a zároveň ich pobaviť. Kuriér reprezentuje v skutočnom svete niekoho, kto uľahčuje zdieľanie a posielanie vecí. V prevrátenej SKITTLES realite dostal podobu gorily a jeho štýl doručovania, aj objem zásielky, je naozaj nečakaný – zasypanie tisíckami SKITTLES. Ako prvého adresáta sme vybrali českého speváka a herca Adama Mišíka, ktorý vynikajúco využíva sociálne siete na zdieľanie svojich zážitkov,“ dopĺňa Hana Lerchová, brand manažérka značky SKITTLES.
Tisíce cukríkov s ovocnou príchuťou SKITTLES, celkom 40 000, môžu ich priaznivci prostredníctvom „preťahovania“ vyhrať v rámci súťaží na Facebook profile značky www.facebook.com/skittles v priebehu celého júna. Celkom sa hrá 4x, vždy o 10 000 cukríkov s ovocnou príchuťou SKITTLES. Stačí sa pripojiť k početnej základni fanúšikov značky SKITTLES, ktorých už je globálne viac ako 24 miliónov. Úlohou pre súťažiacich je potom pomocou rýchleho postu dostať kuriéra na svoju stranu.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode