Krotenie divokej šelmy

21.07.2014 19:41

Tak a je to tu… Krotenie divokej šelmy alebo športového BMW M4 Coupe

Možnosť nejaký čas stráviť na Safari, tak to bol poznávací zájazd ako od BUBO tours! Snažili sme sa krotiť divoké BMW M4 na rakúskych a nemeckých cestách, ale nepodarilo sa nám to úplne akoby sme chceli. Jednoducho testovaná M štvorka vyhrávala na celej čiare!  Ukázala pazúriky riadnej šelmy a divoké zvuky, ktoré vzbudzovali rešpekt.  Predstava divokej džungle a safari by bola asi na mieste. V priestrannej kabíne auta sme počuli všetko, čo sa odhohrávalo na ceste a vychádzalo s pod kolies.  Bol to smäd a nenásytnosť po neobmedzenej rýchlosti na nemeckých diaľniciach. Tak sme si to vyskúšali a neoľutovali. Množstvo očí, ale aj uší nenechalo okoloidúcich chladnými. M4-ka dala najavo, čo dokáže!

Poslušná bola iba vtedy, keď sme sa rozhodli ísť pokojnejšie a v nízkych otáčkach M4- ka len tak priadla… no povedzme si, že tá noha na pedáli aj tak viac tlačila na plyn, lebo od šelmy nemôžete čakať pokojné mačiatko. To sa jednoducho nedá! V zákrutách sme sa nebáli, lebo podvozok držal výborne a automat promptne preraďoval ako bolo treba. Pohodlné sedadlách nás príjemne obopínali a vychutnávali si jazdu. Svetlý interiér veľmi pekne ladil s prístrojovkou a chrómovými doplnkami. Veľmi estetické....

Vo vnútri bola cica elegantná dáma a nečakali by ste v interiéri jej divokosť, čo v sebe ukrývala. Za to obrovský priestor v kufri bol excelentný.

Naozaj som sa s temperamentom  tejto šelmy stotožnila a prišla na to, že by som sa rada stala jej krotiteľkou.

Už len podať tú športku!

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode