Krajší domov s waterdrop®

08.04.2020 17:44

Každý z nás prežíva netradičné obdobie, ktoré trávi čo najviac doma. Je na nás, ako si spríjemníme každý deň rôznymi maličkosťami. Ak ste už vyčerpali všetky nápady, je čas na nové doplnky od waterdrop®.

 

Waterdrop® sa postará nie len o tvoj správny pitný režim plný vitamínov a superpotravín, ale aj o útulný domov. Vychutnajte si svoj mikrodrink v dokonalej novinke waterdrop® karafe NERO. Špeciálny drevený vrchnák udrží mikrodrink chránený a svieži pár hodín. Je skvelým doplnkom nielen do domácnosti, ale aj do officu alebo len tak ako darček. Pripravené sú aj štýlové poháre, nielen z číreho skla, ale aj z keramiky. Skvelým doplnkom sú praktické nerezové slamky NERO, ktoré stačí vyčistiť pár kvapkami citrónu.

Nielen praktickým, ale aj dizajnovým doplnkom je bambusový box, kde si každý mikrodrink nájde svoje miesto. Box je vyrobený z kvalitného dreva, ktorý sa svojím štýlovým dizajnom hodí na každý stôl alebo poličku.

A keď opustíš pohodlie svojho domova, nezabudni si so sebou vziať praktickú sklenenú alebo nerezovú fľašu, ktorú si vyberieš z rôznych pastelových farieb alebo v decentne bielej a čiernej.

Potešte svoje telo a myseľ a vyberte si zo širokej ponuky doplnkov. Navyše, určite ťa poteší informácia, že waterdrop® doplnky sú vyrobené z udržateľného materiálu.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode