Koniec chronickému prejedaniu sa s novinkou KetoMix Apetit Stop

20.05.2021 21:06

Značka KetoMix sa špecializuje na jedlá a produkty, ktoré prispievajú k chudnutiu. Tento raz prichádza s ďalšou novinkou – revolučným doplnkom stravy KetoMix Apetit Stop, ktorý dokáže zamedziť prejedaniu sa a skrotiť neovládateľnú chuť na jedlo.

Hlavnou zložkou KetoMix Apetit Stop je glukomanan. Čisto prírodná, vo vode rozpustná vláknina, ktorá sa získava z hľuzy ázijskej rastliny konjak a je takmer bez kalórií. Jej dôležitou vlastnosťou je, že dokáže výborne absorbovať vodu. V žalúdku napučí, čím navodí pocit plnosti a dokáže tak jednoducho zabrániť prejedaniu sa a skrotiť neustálu chuť na jedlo. S redukciou váhy pomôže aj chaluha bublinkatá, ktorá podporuje metabolizmus.

 

Emočné jedenie a zbytočné prejedanie sa bývajú častým problémom ľudí, ktorí bojujú s nadváhou alebo obezitou. Zmeniť od základov niečo, na čo sú ich telá, a hlavne hlava, dlhodobo zvyknuté, pre nich býva extrémne národné. Dobrým pomocníkom, ako tieto nevhodné návyky upraviť a postupne odbúrať, môže byť práve KetoMix Apetit Stop, vďaka ktorému budete mať stále plný žalúdok a pocit hladu zmizne“, hovorí marketingová riaditeľka značky KetoMix Eva Sroka.

 

Dôvody k prejedaniu sa môžu byť emocionálne aj psychické. Ľudia jedlom zaháňajú nudu, úzkosť, stres alebo aj iné problémy. Na vine sú aj zlé stravovacie návyky – jedia v rýchlosti, jedlo si nevychutnávajú, nakladajú si príliš veľké porcie a nedokážu odhadnúť, kedy už sú sýti. Bohužiaľ, to všetko vedie nielen k nadváhe alebo obezite, ale aj k množstvu zdravotných problémov, ako sú ochorenia srdca, vysoký krvný tlak a cholesterol alebo problémy s kĺbmi. Zbaviť sa nabratých kíl býva následne veľmi ťažké.

 

Boj s prebytočnými kilogramami môže uľahčiť práve KetoMix Apetit Stop. Pomôže telu navodiť skôr pocit sýtosti, ktorý trvá dlhší čas. Vďaka plnému žalúdku sa úplne automaticky zníži aj množstvo jedla, ktoré zjete a po ňom sa dlhší čas nedostaví ani pocit hladu alebo neovládateľná chuť si dať niečo ďalšie. KetoMix Apetit Stop je aj vhodným doplnkom popri redukčnej diéte. Je dobrou voľbou pre tých, ktorí sa nechcú spoliehať iba na svoju pevnú vôľu a odhodlanie.

 

KetoMix Apetit Stop sa užíva vždy pred jedlom. Obsah vrecúška sa rozmieša 150 ml vody. Tento osviežujúci nápoj má príchuť ovocia a je úplne bez cukru. Odporúčané dávkovanie je 1 až 3 vrecká denne.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode