Konferencia Pre zdravie ženy sa uskutoční už budúcu sobotu 16. Októbra.

12.10.2021 11:58

Uvažujete ako sa zharmonizovať a urobiť niečo pre svoje zdravie a prevenciu? Absolvujte za jeden deň množstvo skvelých prednášok, diskusií a konzultácií. Už budúca sobota – 16. Októbra 2021 bude patriť obľúbenej konferencii PRE ZDRAVIE ŽENY: https://prezdraviezeny.sk/konferencia-pre-zdravie/ určenej všetkým ženám, ktoré chcú stráviť deň nabitý množstvom výborných prednášok, zacvičiť si, otestovať sa, absolvovať jednoduché vyšetrenia či nastaviť si jedálniček.

Teší sa na vás množstvo lekárov, koučov, psychoterapeutov, trénerov, výživových poradcov a ďalších odborníkov. 

 Ako byť spokojná, zdravá a šťastná? https://prezdraviezeny.sk/konferencia-pre-zdravie/Za jeden deň absolvujete množstvo prednášok, diskusií a konzultácií s lekármi. Môžete si zacvičiť, otestovať sa, absolvovať jednoduché vyšetrenia či nastaviť si jedálniček.”: Martina Novotná, organizátorka konferencie. 

Hlavné témy konferencie PRE ZDRAVIE ŽENY 2021

Ako horieť a nevyhorieť? Ako ostať zdravou a vyrovnanou ženou? Ako mení kvalitné jedlo naše myslenie? Vďaka čomu sa cítime nažive? Ako znovuobjaviť erotizmus a aký dôležitý je jeho vplyv na naše duševné zdravie? Ako mať kvalitný spánok? Ako sa vyhnúť osteoporóze? Na tieto a mnohé ďalšie otázky vám odpovedia lekári a odborníci už 16. Októbra v Bratislave v hoteli Park inn. 

 

Ako zostať pevná, odolná a láskavá zároveň?

Mentálne zdravie prepája všetky témy tohtoročnej konferencie. PhDr. Lucia Vargová Ištvaniková, PhD., psychologička, lektorka a zakladateľka Centra osobnostného rozvoja detí aj dospelých sa zameria na ženu ako matku, manželku, dcéru, zamestnankyňu. „Žena na seba denne preberá rôzne role a očakáva sa od nej perfektný výkon v každej z nich. Pracuje v práci, pracuje v domácnosti, vychováva, udržiava rodinné teplo. Ale kde je ona sama? Ako sa to dá všetko v dnešnej náročnej dobe zvládnuť v zdraví? Či už fyzickom alebo psychickom.“

 

V EXPO zóne množstvo cvičení, ochutnávok, ale aj zážitkový nácvik prvej pomoci a konzultácie s odborníkmi.

Okrem množstva prednášok sa môžete tešiť na zónu cvičenia a rovnako prevenčnú zónu, kde budú pre účastničky prítomní lekári a odborníci počas celého dňa. “Ukážeme si tréning zameraný na stred tela, tréning zameraný na kompenzáciu sedavého zamestnania, či dokonca aj základy sebeobrany. Budeme sa venovať aj rozvoju mobility a rozsahu pohybu v kĺboch. Ako na diastázu? Čaká vás úkážka tréningu na celkové posilnenie chrbtového svalstva. 

V prevenčenej zóne pripravujeme rôzne merania, testovanie funkcii tela, či dokonca Skenovanie zubov pomocou 3D  modelu a simulácie. Skvelým zážitkom bude aj RescueRoom a prvá pomoc formou zážitku. Konzultácie stavu z pohľadu fyzioterapie, vedená meditácia špeciálne pre ženy od Vierky Ayisi, psychologické konzultácie a množstvo ochutnávok. 

Každú účastničku čaká aj množstvo pozorností od partnerov konferencie. 

Pri nákupe vstupeniek je dôležité uskutočniť nákup najneskôr do štvrtka: https://eshop.akcnezeny.sk/produkt/konferencia-2021-pre-zdravie-zeny-v-bratislave/

Hybridný model prinesie konferenciu až do vašej obývačky. 

III. ročník konferencie venovanej všetkému, čo sa týka ženského zdravia, prevencie a následnej zdravotnej starostlivosti so zaostrením na tému duševného zdravia, sa koná už 16. októbra v hoteli Park Inn by Radisson Danube, v Bratislave. Zúčastniť sa jej ale budete môcť kdekoľvek na Slovensku či za jeho hranicami. Organizátorky, Akčné ženy, majú v príprave hybridný model eventu. Streamovaný bude celodenný program a vstupenky si môžu záujemkyne zakúpiť online: https://eshop.akcnezeny.sk/produkt/konferencia-pre-zdravie-zeny-v-bratislave-2021-online-prenos-live-stream/

Konferenciu PRE ZDRAVIE ŽENY organizuje portál Akčné ženy.

Vstupenky je možné si zakúpiť online v e-shope Akčné ženy.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode