Koncepčné vozidlá Hyundai poskytujú fascinujúci pohľad do blízkej budúcnosti.

14.05.2020 16:59

Spoločnosť Hyundai nedávno predstavila svoj najnovší koncept elektromobilu „Prophecy“, ktorý stelesňuje dizajnovú identitu spoločnosti „Sensuous Sportiness“. Rovnako ako ostatné v minulosti predstavené koncepty, aj Prophecy naznačuje, ako môžu vyzerať budúce sériové modely Hyundai.

 

  • Koncepty vozidiel, ktoré Hyundai v ostatných rokoch predstavil, obsahovali návrhy prvkov, ktoré sa objavujú aj v sériovo vyrábaných modeloch

  • Najnovším konceptom z dielne Hyundai je elektromobil „Prophecy“ (Proroctvo), ktorý stelesňuje dizajnovú identitu „Sensuous Sportiness“ (Zmyselná športovosť)

 

 

2020 - Prophecy

Najnovšie koncepčné vozidlo spoločnosti Hyundai s označením „Prophecy“ - Proroctvo bolo predstavené v marci 2020. Na rozdiel od svojho predchodcu 45, „Prophecy“ obsahuje hladké krivky a plynulé línie. Jeho neoklasický tvar odkazuje na luxusné automobily 20. a 30. rokov minulého storočia. Vďaka jedinečným prvkom ako sú pixelované svetlá a aerodynamické kolesá však prináša výrazný futuristický dojem. Meno „Proroctvo“ je jasným náznakom toho, že toto auto je ukážkou vecí, ktoré majú prísť. Prophecy je najnovším stelesnením filozofie Sensuous Sportiness. Predstavuje dokonalú súhru medzi estetickou harmóniou a aerodynamikou. Designová identita je zrejmá z dokonalej siluety automobilu, ktorá pozostáva z jednej efektívnej oblúkovej krivky od prednej časti vozidla po zadnú. Vďaka svojmu intuitívnemu rozhraniu pre vodiča, bezemisnému pohonu a jedinečnému systému filtrácie vzduchu ponúka „Prophecy“ svojim cestujúcim príjemný relaxačný zážitok a zároveň chráni životné prostredie. Toto všetko možno označiť ako koncepciu „Optimistický futurizmus“.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode