Koho si to našiel Števo Martinovič? Jeho nová láska je rozhodne bizarná

23.10.2018 17:08

Zdá sa, že v živote herca Števa Martinoviča sa objavila nová láska. A je pekne bizarná. Sympatický herec na svojich sociálnych sieťach prezentuje vzťah s neživým predmetom!

Vo svete sú známe prípady, kedy sa muž oženil s pizzou či s vankúšom. Chce azda Števo nastoliť tento trend aj na Slovensku? Na svojich online kanáloch už dlhodobo prezentuje silný vzťah ku svojej pneumatike. Najnovšie zverejnil video: Cesta pneumatiky, ktoré rozpráva neopätovanú lásku herca a pneumatiky. Vzťah sa v istom momente zamotá a nekončí akurát podľa Števových predstáv. Pozrite si vo videu, čo sa stane:

 

U Števa sa, našťastie, zvláštne chute neprejavili. Ako sme sa dozvedeli, ide o video, ktoré je súčasťou kampane pre spätný zber pneumatík. “Natáčanie bolo veľmi zábavné. Väčšina záberov vznikla v Bratislave, niektoré v závode na spracovanie pneumatík v Uherskom Brode. Na tvorbe videí sa podieľal i môj herecký kolega Marcel Nemec.” rozpráva Števo.

 

A to nie je všetko. Zvláštnu lovestory už stihlo nasledovať druhé video, ktoré dýcha temnou atmosférou. Je odovzdanie pneumatiky horor? Nájdite odpoveď spoločne so Števom:

 

Sériu videí inšpirovanú rôznymi filmovými žánrami pripravila organizácia zodpovednosti výrobcov Eltma a práve Števo Martinovič je jej ambasádorom. Cieľom osvetovej kampane neziskovej spoločnosti Eltma je informovať motoristov o ich práve bezplatne odovzdať ojazdené pneumatiky do pneuservisov a predajní. Tie ich musia podľa zákona prijať úplne zadarmo.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode