Kia odhalila prvé zábery úplne nového Picanta

04.01.2017 19:05

Dnes Kia Motors predstavuje zábery tretej generácie modelu Kia Picanto, jedného z medzinárodne najpredávanejších modelov spoločnosti Kia.

  • Kia Picanto prichádza s mladistvým a energickým dizajnom
  • Ešte asertívnejšia stavba vozidla v A-segmente
  • Prvé verejné predstavenie sa uskutoční na ženevskom autosalóne Geneva Motor Show 2017

Vyrobený dizajnérskymi centrami Kia v Namyangu (Kórea) a vo Frankfurte (Nemecko), nové Picanto prináša mladistvú a dynamickú zmenu do A segmentu. Nový model, inšpirovaný športovým prevedením ‘GT-Line’, poskytuje omnoho asertívnejšiu stavbu s jemne tvarovaným povrchom. So zväčšením rázvoru náprav o 15mm (z 2,385 na 2,400 mm) zvýrazňuje pneumatiky vozidla, čo opäť podčiarkne jeho sebavedomejší vzhľad. Škála farieb novej Kia Picanto je rozmanitejšia ako kedykoľvek predtým, s možnosťou voľby z 11 jedinečných farieb navrhnutých so snahou odlíšiť sa a vystúpiť z radu.

Interiér vozidla ponúka vysoko technický komfort, pohodlie a bezpečnostné prvky sú podčiarknuté moderným a rafinovaným dizajnom s omnoho účinnejším vybavením než kedykoľvek predtým. V interiéri zaujme predovšetkým nový systém palubného infotainmentu s “plávajúcim” dotykovým displejom, ktorý cestujúcím sprostredkuje tie nejmodernejšie automobilové technológie. Nová Kia Picanto ponúka väčšie možnosti pre potreby zákazníka s možnosťou výberu farby poťahových látok.

Majitelia nového Picanta určite ocenia omnoho účinnejšie vybavenie s väčším priestorom interiéru, rovnako ako batožinového priestoru, v porovnaní s konkurenciou v danom segmente. Napriek zväčšeniu rázvoru náprav, Picanto si zachovalo svoje kompaktné rozmery. S kratším predným previsom a dlhším zadným previsom si nový automobil zachováva rovnakú dĺžku (3,595 mm) ako jeho starší model.

Nové Picanto bude po prvýkrát predstavené verejnosti na autosalóne Geneva International Motor Show v marci 2017 a do predaja sa dostane koncom tretieho štvrťroku 2017.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode