Kia Cadenza je medzinárodným Autom roka 2014 na Autosalóne v Detroite

14.01.2014 14:25

  • Úplne nová Kia Cadenza dostala najvyššie ocenenie ICOTY (the International Car of the Year)
  • Luxusný sedan sa vyznačuje výrazným dizajnom, pokročilými technológiami a jedinečnou cenou
  • Víťazstvo pre Kia Cadenza je späté s 25. výročím založenia redakcie prestížneho časopisu Road & Travel Magazine

 

Na práve prebiehajúcom Autosalóne NAIAS v Detroite (North American International Auto Show) udelila redakcia časopisu  „Road & Travel Magazine“ modelu Kia Cadenza najvyšší titul, tzv. ICOTY - medzinárodné auto roka 2014 (the International Car of the Year). Úplne nová Kia Cadenza posunula značku Kia svojim jedinečným dizajnom, kombinovaným s prémiovým komfortom a pôsobivou cenou do segmentu prémiových sedanov a ocenenie ICOTY sa pridalo k viacerým titulom, ktoré Kia Cadenza získala od svojho uvedenia na trh. Za rok 2013 sa titulom ICOTY môže pochváliť ďalší model zo segmentu sedanov strednej triedy značky Kia, model Kia Optima, ktorá je na americkom kontinente mimoriadne obľúbená.

,,Tento rok oslavuje značka Kia 20. výročie vstupu na americký trh a zároveň sa stáva čoraz viac viditeľnou vďaka niekoľkým významným krokom. Kia Cadenza 2014 je ďalším skokom značky, otvárajúcim dvere novým zákazníkom, ktorí predtým nemali so značkou Kia žiadnu skúsenosť. To, že sme opäť dostali ocenenie ICOTY, dokazuje, že naše produkty aj naďalej prinášajú svetový dizajn, komfort a vysokú hodnotu pre súčasných amerických zákazníkov,” uviedol pri tejto príležitosti Michael Sprague, výkonný viceprezident pre marketing a komunikáciu Kia Motors America.

 

Redakcia časopisu  Road & Travel Magazine ročne udeľuje dve ocenenia - jedno pre Auto roka a jedno pre Nákladné auto roka. Zameriava sa hlavne na také atribúty produktu ako sú štýl, komfort, výkon a tiež to, ako sa značka dokáže emocionálne prepojiť so zákazníkom pomocou marketingových aktivít. O víťazovi rozhoduje porota ICOTY, pozostávajúca z domácich renomovaných automobilových novinárov z rešpektovaných titulov ako Consumer Guide® Automotive MSN Autos, New Car News Syndicate a Road & Travel Magazine.

 

,,Kia Cadenza získala titul vďaka kombinácii viacerých aspektov, ale najmä usilovnou snahou značky Kia posunúť svoje produkty do kvalitatívne vyššej prémiovo – luxusnej kategórie. Celkovo možno povedať, že auto je nádherné a cenovo prístupné, má štýl aj potrebný výkon a je dostupné v celej Amerike. Obdivujeme a skladáme poklonu spoločnosti Kia Motors za jej rýchly posun z priemernosti k dokonalosti,” dopĺňa Courtney Caldwell, výkonný šéfredaktor Road & Travel Magazine.

Ocenenie ICOTY je najnovším ocenením pre model Kia Cadenza. Iba niekoľko mesiacov dozadu Cadenza získala uznanie ďalšieho magazínu Motor Trend v porovnaní viacerých plnohodnotných sedanov a zároveň bola nominovaná do zúženého výberu kandidátov na ocenenie Severoamerické Auto Roka.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode