KetoMix Kolagén s kyselinou hyalurónovou - podpora v starostlivosti o pleť a zdravie

26.04.2021 11:43

Česká značka KetoMix prichádza s Kolagénom s kyselinou hyalurónovou, ktorý sa rýchlo a jednoducho vstrebáva, skvelo chutí a pomáha v starostlivosti o pleť a telo. Pravidelným užívaním sa telo dočká viditeľných zmien už za pár týždňov. Pleť získa vďaka kolagénu pružnosť a výživu, vlasom dodá hustotu a lesk, nechty a mihalnice sa spevnia. Zároveň poskytne telu dostatočnú starostlivosť, ktorá má vplyv nielen na vonkajší vzhľad, ale aj na vnútorné orgány, ako sú kosti a chrupavky.

 

Málo pohybu, stres, neistota, minimum sociálnych kontaktov – to všetko môže spôsobiť, že telo má menej energie a je vyčerpané. Prvé náznaky únavy sa prejavia nielen v povädnutej pleti či prepadnutej tvári. Unavená pokožka vie reagovať napríklad aj formou pigmentových škvŕn. Stres môže stáť napríklad aj za lámavosťou nechtov, padaním vlasov alebo boľavými kĺbmi. Často jednoducho nestačia len kvalitné krémy alebo šampóny. Telu treba dodať výživu aj zvnútra. To je jednoduchšie, ako by ste si možno mysleli.

 

 

Kolagén ako nevyhnutná zložka pre telo

Kolagén je bielkovina, ktorú si naše telo dokáže prirodzene vytvárať. Pôsobí ako spojivo nielen v kostiach, šľachách, vlasoch, nechtoch, ale je predovšetkým nenahraditeľnou zložkou pokožky. Podieľa sa na pevnosti a pružnosti pleti, pomáha potlačiť alebo obmedziť výskyt vrások. „Bohužiaľ, prirodzená tvorba kolagénu od 25. roku života klesá a po 45. roku už si telo kolagén nevytvára vôbec. Je preto potrebné ho telu dodávať. Výrazne sa tak obmedzia nielen viditeľné známky starnutia, ako sú vrásky a znížená pružnosť pokožky, ale s jeho pomocou udržíte vo forme aj vaše chrupavky a šľachy. KetoMix je predovšetkým diéta, a práve počas diéty môže pokožka strácať pevnosť. Preto sme sa rozhodli uviesť na trh produkt, ktorý tomu môže predchádzať,“ uviedla Eva Sroka, marketingová riaditeľka značky KetoMix.

 

Kompletná starostlivosť v jednej dávke, to je KetoMix kolagén s kyselinou hyalurónovou, ktorý sa výrazne podieľa na starostlivosti o kosti, chrupavky, vlasy, mihalnice a nechty. Významne pomáha aj v boji proti vráskam. Obsahuje kolagén, ktorý je hydrolyzovaný, čo v jednoduchosti znamená, že je pre ľudské telo prijateľnejší. Vstrebáva sa presne tam, kde má. Okrem toho je v produkte obsiahnutý aj vitamín C, ktorý posilňuje imunitu. KetoMix kolagén si môžete kúpiť v praktickom balení po 30 vreciek. Pre dostatočný prísun kolagénu stačí denne rozmiešať jedno vrecúško s vodou a vypiť.

 

Cena mesačnej kúry je 39 eur. Zloženie a viac informácií nájdete na www.ketomix.sk.   

 

 

KetoMix kolagén s kyselinou hyalurónovou:

  • spevňuje pokožku

  • posilňuje vlasy, nechty a zuby,

  • zlepšuje pružnosť väziva a šliach,

  • prispieva k správnej funkcii kostí, chrupaviek a kože

  • dodáva mihalniciam hustotu a nechtom pevnosť.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode