KEĎ CARATKÁM PRISTANE LUXUS

18.05.2016 20:13

KEĎ CARATKÁM PRISTANE LUXUS

Finalistky MISS CARAT TUNING 2016 absolvovali štýlové fotenie kalendára pri luxusných pretekárskych automobiloch.

Spojenie krásy a sexappealu CARATIEK spolu s výkonnými tátošmi, ktoré žnú úspechy na pretekoch na Slovensku i v zahraničí je pastvou pre oči každého fanúšika motorizmu i ženských kriviek. Súťaž MISS CARAT TUNING je špecifická najmä v tom, že v porovnaní s inými súťažami sa striktne nedrží štandarných obmedzení, akými sú napr. minimálna výška, vek, tetovania, stav manželský, či plastické operácie. Aj preto je finálova zostava CARATIEK naozaj pestrá. Súťažia modelky, tanečnice, fitnessky, prirodzene krásne dievčatá i tie, ktoré si ku kráse dopomohli zásahom plastického chirurga, vysoké i nízke, potetované a dokonca i mamička na materskej dovolenke. Každá zastupuje inú typológiu krásy a práve to je na súťaži najzaujímavejšie. Veľkolepé finále bude súčasťou najväčšieho hudobno-motoristického festivalu na Slovensku – CAR AT TUNING PARTY XIII – 10.-12. jún, letisko Piešťany.

 

Fotenie prebiehalo na Slovakia Ringu. Autormi fotografií je LSZ PHOTOGRAPHY – Zuzana Senášiová a Ľubomír Sabó. O make-up sa postarala Ivana Christová so svojím tímom – BEATY STUDIO IVANA CHRISTOVÁ. Vlasy upravoval Jirka Blatný ( Frederic Moréno .)

Autá zabezpečil RACING TREVOR.

Outfity finalistiek sú súčasťou nového merchandisingu, ktorý spoločnosť STEELART vytvorila v spolupráci so značkou ADMIRAL. Kolekcia sa pripravila priamo na mieru jednotlivým finalistkám a onedlho bude dostupná aj pre fanúšikov štýlového a sexy oblečenia.

 

Náročnú produkciu fotenia umocňoval fakt, že v ten deň sa na okruhu natáčal krátky film z driftérskeho prostredia, v ktorom sa objavia aj finalistky MISS CARAT TUNING a počasie sa rozhodlo ukázať všetky svoje vrtochy - od prudkého slniečka, až po hrozivú búrku. Finalistky si však fotenie náramne užívali a tešili zo skvelej príležitosti nafotiť sa s tak výnimočnými a krásnymi autami.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode