Každý Staropramen má v sebe kúsok Prahy

24.10.2015 16:15

Staropramen predstavuje limitovanú edíciu svetlého piva, vďaka ktorej zažijete kúsok Prahy v každom balení.
 Pivovar Staropramen sídliaci v pražskom Smíchove má bohatú históriu. Tá siaha až do roku 1869, kedy pivovar založili smíchovskí podnikatelia. Dodnes sa zlatý mok produkuje podľa tradičných postupov výroby piva a originálnych receptúr. České pivo, varené v srdci Prahy, sa dlhodobo teší mimoriadnej popularite aj na Slovensku. „Rozhodli sme sa našim zákazníkom prostredníctvom novej limitovanej edície pripomenúť dlhoročnú pražskú tradíciu, ktorá sa spája s pivom Staropramen. Dizajn plechoviek tejto edície vyobrazuje najkrajšie lokality Prahy, kde si môžu všetci milovníci piva vychutnať tento zlatý mok spolu s priateľmi“, uviedla Radoslava Stratená, Marketing Manager Slovakia, Staropramen Slovakia s.r.o.  
Nová limitovaná edícia Staropramen Svetlý zdôrazňuje jeho pražský pôvod a na každej plechovke tak nájdete vybrané  lokality Prahy, kam by ste sa mohli s priateľmi vybrať „na jedno“. Tieto miesta sú známe svojou históriou a kvalitou ponúkaného piva. Určite by ste ich pri návšteve Prahy nemali vynechať! Nová limitovaná edícia Staropramen vám však umožní vytvoriť si atmosféru Prahy kdekoľvek, kedykoľvek a s kýmkoľvek.
 Staropramen Svetlý je charakteristický jemnou vôňou žateckého chmeľu, ktorá pripraví vaše chuťové poháriky na osviežujúcu čistú pivnú chuť. Je to dobre prekvasené pivo s vysokou piteľnosťou a obsahom alkoholu 4%.


Smíchov
Kde je možné vychutnať si viac pivo Staropramen ako na jeho rodnej pôde? Práve na Smíchove sa rodí tradičný zlatý mok a tak sa táto lokalita stala obľúbeným miestom stretnutí Pražanov „na jedno“.
Kampa
Malebné prostredie neďaleko Karlovho mosta s pozadím tvoreným z miestnych krmičiek láka neopakovateľnou atmosférou už celé roky ako domácich, tak aj zahraničných milovníkov piva.
Malá Strana
Pýši sa nielen nádherným barokom, ale aj niekoľkými podnikmi, ktorými prešli generácie Pražanov a kde si vychutnáte Staropramen a skvelú atmosféru Prahy.
Vyšehrad
 Miesto opradené povesťami, ktoré sú stále  živé v každom dobrom pohostinstve. Zažijete tu neopakovateľnú atmosféru Prahy a vychutnáte si  pohár Staropramenu so svojimi priateľmi.
Staré Město
 Historická časť mesta vás vtiahne tajomnou silou hlboko dovnútra, rovnako, ako vás chmeľová vôňa piva Staropramen zláka k posedeniu s kamarátmi.
Václavák
Václavské námestie je najnavštevovanejším miestom Prahy, ktoré dýcha dejinami.  Je obľúbenou lokalitou pre stretnutia priateľov, napríklad aj „pri jednom“.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode