Každá pleť si zaslúži svoju micelárnu vodu

30.08.2017 17:13

Micelárne vody sú stále obľúbenejšie. Tajomstvo ich účinku spočíva v tzv. micelách, teda zhlukoch molekúl, ktoré pôsobia ako magnet na nečistoty. Jediný produkt tak nahradí tonikum, odličovacie mlieko aj jemný odličovač očí. Stačí naniesť malé množstvo na vatový tampónik a pleť jemne bez trenia očistiť. Micelárne vody neobsahujú mydlo ani alkohol, preto sú vhodné na tvár, oči, pery aj dekolt.

Značka Dermacol rozšírila svoj rad micelárnych vôd o dve novinky, vďaka čomu si teraz môžete doplniť svoju každodennú starostlivosť o ďalšieho praktického pomocníka, ktorý presne zodpovedá potrebám vašej pleti. Stačí si správne vybrať.


Čistiaca micelárna voda Sensitive Micellar Lotion, Dermacol – 6,89 eur/400 ml

Citlivá pleť: upokojenie (NOVINKA)

Dievčatá a ženy s citlivou pleťou potrebujú účinnú, no pritom šetrnú starostlivosť, ktorá zbaví pokožku nečistôt a make-upu. Nová čistiaca micelárna pleťová voda Dermacol SENSITIVE zvládne oboje – perfektne očistí, osvieži a zároveň upokojí jemnú pleť so sklonom k podráždeniu. Vďaka obsahu panthenolu ju zanechá hydratovanú a regenerovanú. Neobsahuje alkohol ani parfum, preto je vhodná aj na očné okolie.



Čistiaca micelárna voda AQUA BEAUTY, Dermacol, – 4,59 eur/400 ml


Mladá pleť: hydratácia (NOVINKA)

Aj mladá, bezproblémová pleť potrebuje pravidelnú starostlivosť. Nová micelárna voda Dermacol AQUA BEAUTY čistí, hydratuje a osviežuje pokožku. Vďaka obsahu vitamínov a minerálov má zároveň revitalizačný účinok. Extrakt z uhorky pleť, chladí, regeneruje a upokojuje. Extrakt z morských rias vytvára na koži ľahký ochranný film, ktorý zabraňuje dehydratácii a strate minerálov. Micelárna voda je výborným doplnkom k hydratačnému gél – krému AQUA BEAUTY.


Micelárna voda Hyaluron Cleansing, Dermacol – 6,89 eur/400 ml


Starnúca pleť: spevnenie  

Micelárna voda Dermacol HYALURON Cleansing s kyselinou hyalurónovou je určená pre dámy, ktoré chcú mať pokožku nielen dokonale očistenú, ale aj spevnenú a vypnutú. Kyselina hylaurónová sa zároveň stará o hĺbkovú hydratáciu. Pleť je tak po použití jemná a vláčna. Bez potreby nadmerného trenia si skvele poradí aj s vodoodolným make-upom. Pravidelné používanie v kombinácii s produktami z radov Hyluron Therapy, BT Cell a Time Coat pomáha predchádzať a spomaľovať tvorbu vrások.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode