Kamarátsky Adam

28.07.2013 21:29

Amanda Nagyová, tanečnica, modelka, choreografka, moderátorka si pre náš časopis zapózovala s fešákom Adamom

Amanda, čo všetko robíte, keď sa nevenujete len modelingu?

Okrem fotenia katalógov a modelingu, ktorý robím hlavne kdekoľvek na svete sa snažím venovať aj iným aktivitám. Organizujem rôzne eventy, robím choreografie, fashion shows,som trénerka taeba a inych skupinovych cvičení a dokonca skladám texty a spievam a .....asi by tento článok neskončil :D Ovládam štyri jazyky, ktoré som využila nielen v zahraničí, ale aj pri výučbe v škole a na ambasáde.

Krehká modelka a precvičovanie bojového umenia Taebo. Ide to vôbec dokopy?

Baví ma to a cvičením Tae-bo ETB dbám o zdravie mojich klientov ako aj o svoje zdravie. Tae -Bo je veľmi účinný športový systém, ktorý nielene redukuje telesnou hmotnosť, ale i zvyšuje svalovú silu, je zábavou a upevňuje vôľu. Mení tiež Váš postoj ku stresu a problémom každodenného života. Trénuje sa kondícia a posilňuje imunita aj kardiovaskulárny systém, precvičujú a spevňujú svaly na celom tele.  V dnešnej dobe by mal každý cvičiť, len nie všetci si to uvedomujeme.

K tomu všetkému vás čaká premiéra filmu Zamatoví teroristi. Kde bude premiéra?

premiéra bola 1.jula v Karlovych Varoch ...KVIFF:) sedela som v audine na miest  ,kde sedel večer predo mnou John Travolta. Je to hraný dokument, ktorý má dve verzie, jedná pôjde v kinách a druhá v televízii. U nás by mal mať premiéru v Piešťanoch v septembri.

Ak sa vrátime k modelingu, tak sa asi najviac prepravujete letecky alebo sa mýlim?

Veľa lietam aj naposledy som stihla rýchlo prebehnúť  celú letiskovú halu v Miláne, kde som mala čas vážne len niekoľko sekúnd. A napríklad, keď som z Japonska odchádzala unavená, nevyspatá, prileteli sme  do Paríža, kde som mala prestup a tam akurát Francúzi štrajkovali. Musela som si vybaviť  nocľah v hoteli, ale zvládla som všetky nepredvídateľné skutočnosti, ktoré boli s tým letom spojené.

Fotili ste ako modelka aj s autami?

Jedno fotenie a natáčanie pre Nemecko som mala, kde som musela šoférovať  starú modrú tatrovkou na pole. Kontrast bol, že som bola pekne oblečená  a na starej Tatre:)) Celkom mi to išlo.

Za volantom ste rýchla alebo naopak pomalšia?

Milujem rýchlosť, ale viem ísť aj úplne kľudne a vychutnávať si myšlienky. Záleží od okolností. Učila som sa jazdiť na dvojlitri Opel Astra, červené športové krásne autíčko so zníženým podvozkom. Malo to veľmi dobré zrýchlenie, čo som si užívala pri štarte, keď naskočila na semafóre zelená a vedľa stálo iné auto pripravené vyštartovať. Osobné auto zatiaľ nemám, keďže ma väčšinou vyvážajú.

 Čo vodiči na cestách, ktorých stretávate?

Mnohí si nevšímajú, jeden druhého, že niekto vyletí z vedľajšej na hlavnú a nevšíma si značky. Nemám rada, keď sa nedodržuje dostatočná vzdialenosť od áut a vodiči na seba vytrubujú a sú nervózni. Celkovo nemám rada nadávky a frflanie.

Máte vysnívanú predstavu auta?

Okrem Astry sa mi páčia malé autíčka, ktoré sú útulné a dobré na parkovanie. Mini Cooper alebo testovaný Opel Adam. To je niečo pre mňa!

Sedeli ste už v pretekárskom aute?

Na jednej akcii v Holandsku DTM Racing som stretla pretekára  Ralpha Schumachera a vyskúšala som si pretekársku audinu.  Vnútri bolo iba jedno sedadlo a to vodičove. Bol to neopísateľný zážitok.

Technicky by ste si vedeli poradiť s autom?

Som technický typ. Počítače, s kamarátom som opravovala auto v servise. A sekundovým lepidlom som schopná zalepiť všetko.

Ako sa vám páčil nový benzínový Opel Adam 1,4?

Zvonku je malé, ale vo vnútri veľké. Sympatické autíčko voňajúce novotou. Vkusné sú kombinácie farieb v interiéri a použité materiály. Pôsobí  veľmi decentne a pri tom športovo. Palubovka je taká ako v lietadle a červené ručičky sú elegantne výrazné. Môj sen bol stať sa letuškou, zatiaľ sa mi všetky sny splnili, tak som zvedavá či budem aj pilotovať. V aute ma bezpečnostný pás netlačil, čo ma väčšinou v autách tlačí. Motor bol tichý a plynulo zaberal. Pri pohľade na strop ma očarili „hviezdičky“, ktoré svojím tlmeným svetlom dotvárali príjemnú romantickú atmosféru v aute. Nikdy som sa s niečím podobným nestretla. Šoférujem Adama na boso, pretože vo vysokých opätkoch je šoférovanie pre mňa dosť nepohodlné. . Na križovatke mi vypínal, ale aj naskočil motor, s niečím podobným som sa ešte nestretla. Adam je aj môj veľmi dobrý kamarát, tak mu poviem, že som ho šoférovala... J Kufor síce nebol moc veľký, ale pre moje potreby stačil, pretože sa viem pobaliť aj do malej tašky.  Opel Adam vo mne vyvolal dojem auta pre mladých ľudí, ale môže byť  kľudne aj ako druhé auto do rodiny.

Text: Alena Chorvátová

Foto: autorka

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode