Jesenný refresh domácnosti? Riešením môžu byť napínacie poťahy!

25.10.2023 10:38

Správne zvolené dekorácie robia z domu domov. Ak ich máme príliš dlho, začnú nás nudiť a cítime potrebu zmeny. Tá nemusí vždy predstavovať iba kompletné prerábanie a renováciu, ktorá je častokrát spojená s veľkou finančnou útratou. Jednoduché, rýchle a efektívne výsledky dokáže priniesť aj zmena, ako je nový poťah na sedačke. 

Elastické poťahy na sedačku budú meniť vašu obývačku tak, ako sa vám bude meniť nálada. Staré fľaky zamaskujete a nové už nebudú mať šancu. Napínací poťah vdýchne vašej opotrebovanej sedačke nový život, nový vzhľad a pocit nového priestoru. 

 


Vďaka sofistikovanému strihu a elastickému materiálu vykonáte celú premenu doslova za pár minút. Elastické poťahy sú vysoko roztiahnuteľné do šírky aj výšky a celú sedačku dokonale obopnú ako „druhá koža“. Sedačka si tak zachová svoj pôvodný tvar a úžitkové vlastnosti, ale vďaka napínaciemu poťahu bude vyzerať ako nová. Napínacie poťahy sú finančne nenáročné a koniec koncov aj ekologicky úsporným variantom, ak túžite po zmene svojej obývacej izby. Premena s nimi je rovnako jednoduchá, ako výmena oblečenia. 

K aktuálnemu ročnému obdobiu sa hodia svieže farby, ktoré oživia tieto pochmúrne dni, farbu pokojne môžete prispôsobovať ostatným kusom nábytku vo vašom byte, prípadne siahnuť po úplne kontrastnom kúsku. Siahnúť môžete tiež po vzorovaných kúskoch. Tie minimalistické interiéry ocenia zemité farby poťahov.

Okrem toho, že napínacie poťahy sú vkusné a kvalitné, poskytujú ešte jeden nezanedbateľný benefit. V čase, keď je už takmer v každej rodine alergik, najmä mamičky privítajú možnosť voľby zdravotne bezpečného riešenia povrchu sedacieho nábytku. Pravidelnou údržbou ich dokážu zbaviť alergénov a zaručiť tak deťom príjemné miesto na hry či potešenie pri sledovaní obľúbených rozprávok. 

Kompletnú ponuku poťahov pre vašu sedačku si môžete pozrieť na DeDoma.sk.


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode