Jesenné novinky Dermacol

16.09.2018 11:37

Privítajte jeseň s novými kozmetickými vychytávkami! Značka Dermacol predstavuje štyri novinky dekoratívnej kozmetiky, ktoré vám pomôžu zakryť drobné nedokonalosti pleti, rozžiaria pohľad, dodajú šmrnc perám a postarajú sa o dokonale vyzerajúce obočie. Aj na detailoch záleží.

 

Dokonalé obočie – základ líčenia

  1. Obočie dáva tvári výraz, jeho úpravu preto netreba zanedbávať. Súčasným trendom je prirodzenosť a hustota. Ak vám to príroda nedopriala, nezúfajte. Výborný výsledok dosiahnete ľahko použitím vodoodolnej riasenky na obočie Waterproof eyebrow mascara. Pomocou niekoľkých ťahov zvýrazníte chĺpky a upravíte ich tvar bez toho, aby došlo k zlepeniu. Vďaka vodoodolnej textúre sa farba nerozmazáva a vydrží po celý deň. Riasenka na obočie je dostupná v troch farbách – od svetlejšej, vhodnej pre blondínky, až po tmavú, ideálnu pre brunetky.

Riasenka na obočie Waterproof EyeBrow – 7,69 eur


 

  1. Na zvýraznenie kontúr obočia a vášho pohľadu perfektne poslúži obojstranná ceruzka Gorgeous eyebrow correcting & illuminating pen. Má jemnú krémovú textúru, ktorú stačí naniesť pod obočie. Na jednej strane je matná farba, ktorá zjednotí a zahladí nerovnosti a na druhej perleťová, ktorá zvýrazní pohľad. Pre iskrivý look ju môžete použiť aj do vnútorného kútika oka. Nezabudnite, že obočie robí až 60 % tváre. Preto ho majte „Gorgeous“.

Korektor a rozjasňovač Gorgeous eyebrow – 7,69 eur


 

Zbohom nedokonalostiam pleti

  1. O drobné nedokonalosti pleti sa postará rozjasňujúci korektor vo vyklikávacom pere Highlighting click concealer touch & cover. Korektor má praktické balenie, ktoré dávkuje podľa potreby. Prekryje problematické partie a tmavé kruhy pod očami a pre farebné zjednotenie a rozžiarenie pleti je možné ho aplikovať aj na miesta pod obočím, oblasti očí, nosa a pier. Korektor je dostupný v troch farebných odtieňoch.

  2.  

Rozjasňujúcu korektor vo vyklikávacom pere Touch and Cover – 11,49 eur

 

Nechajte pery vyniknúť

  1. Nebojte sa na jeseň jemnej extravagancie s tekutým holografickým leskom na pery Holographic lip gloss. Ľahká a vysoko pigmentovaná textúra obsahuje jemné čiastočky, ktoré odrážajú svetlo, vďaka čomu rúž mení farbu, vytvorí magický vzhľad, a zároveň perám poskytuje dostatočnú hydratáciu. Naniesť ho môžete samostatne a pre dosiahnutie intenzívnejšieho efektu ho odporúčame aplikovať na rúž. Vybrať si môžete z piatich farebných variant. Vaše pery upútajú už na prvý pohľad!

Holografický lesk na pery Holographic lip gloss – 7,69 eur

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode