Jar plná vôní od avonu

01.03.2021 21:00

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Určite by vás ani nenapadlo, že každú sekundu sa celosvetovo predá 7 parfum? Aj práve vďaka vôňam obľúbenosť kozmetickej značky stále narastá. Bez tak široké portfólio sa opäť rozrastá rovno o dve voňavé dámske novinky. V jednoduchosti je krása, preto sú perfektným doplnkom pre prichádzajúce jarné dni. Zahaľte sa do ženskosti a povedzte svoj príbeh aj bez slov.

 

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

 

 

Svieže a jemne novinky sú voňavými prírastkami do sveta Avon vôní. Výrazné, no nie ťažké vône, sú ako stvorené pre blížiace sa jarné obdobie. Vyberte si aj vy tú svoju a nechajte sa unášať jemným jarným vánkom.

 

HERSTORY Love Inspires EDP

Objem: 50 ml

Bežná cena: 15,49 €

 

Môj život je príbeh, ktorý píšem každý deň. To je motto novej vône HESRTORY Love Inspires. Vďaka nej nadobudnete pocit, že byť sama sebe prioritou nie je sebecké, práve naopak, je to nevyhnutné. Je to príbeh lásky, lásky k sebe samej, ktorou môžeme inšpirovať ďalších ľudí.

 

Unikátna ženská vôňa, ktorá vyzdvihuje zmyselnosť jazmínu a silu kvetov kosatca, príjemne spočíva na hrejivom pralinkovom základe.

 

Okrem toaletného parfumu sú v ponuke aj ďalšie novinky v podobe MINI vône a telového mlieka v rovnakej vôni.

 

 

HERSTORY Love Inspires MINI EDP

Objem: 10 ml

 

 

Telové mlieko HERSTORY Love Inspires

Objem: 150 ml

 

 

 

Ďalšou voňavou novinkou, ktorá obohatila portfólio dámskych vôní a konkrétne obľúbenú kolekciu Pur Blanca je Pur Blanca My Essence.

 

 

Pur Blanca My Essence EDT

Objem: 50 ml

Bežná cena: 19,00 €

Spomaľte na chvíľu a spojte sa so svojou podstatou vďaka kombinácii žiarivej zlatej ambry a exotického kvetu tiaré položenej na mäkkom základe kašmírových drevín. Buďte opäť sama sebou!

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode