Jar nabitá energiou

31.03.2024 00:16

Kalendárna jar je tu už o pár dní a spolu s ňou aj viac pozitívnych slnečných lúčov, na ktoré sa po náročnej jarnej únave teší takmer každý. Tá však nie je spôsobená len nedostatkom slnka počas dlhej zimy, ale aj nedodržiavaním dostatočného pitného režimu, na ktorý sa počas chladných zimných dní zabúda. Podľa najnovšieho prieskumu spoločnosti Waterdrop, až 59 % Slovákov vypije počas zimy len 3-4 poháre vody denne, čo je menej ako polovica odporúčanej dennej hydratácie, ktorá ovplyvňuje naše fungovanie tela, imunitu, ale aj náladu a kreativitu.


Ako to napraviť? Zaraďme do jarného upratovania aj reštart nášho organizmu a doprajme mu dávku energie vo forme kvalitného a pravidelného pitného režimu, ktorý nám dodá potrebnú hydratáciu. O osviežujúcu chuť sa postará Microdrink COLA so zelenou kávou. 

Je výnimočná tým, že nie je pražená, a preto si zachováva vo svojom vnútri kyselinu chlorogénovú, silný antioxidant, ktorý posilňuje imunitný systém človeka a vzpruží ho po náročnom období. Navyše je bez cukru a kalórií, ako všetky waterdop® Microdinky, navyše s výbornou známou chuťou a užitočnými vitamínmi.

Skvelú jarnú náladu podporia aj nové nerezové fľaše z limitovanej edície Spring collection. Ich originálny svieži farebný design sa bude hodiť nielen k privítaniu jari, ale aj k Veľkej noci. Spolu s Microdrinkom COLA bude vzduch rozkvitajúcich stromov a kvetov ešte voňavejší a osviežujúcejší.


Novinku nájdete na www.waterdrop.cz a tiež v predajniach v Prahe a v Brne.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode