Jar bez jarnej únavy

03.04.2023 20:36

Voňavá jar je v plnom prúde a s ňou prichádza aj jarná únava. Zažeňte ju skôr ako vás premôže. Najjednoduchší spôsob, ako sa popasovať s prudkými výkyvmi počasia a návalmi únavy, je udržiavať telo v dobrej kondícii. Doprajte si zdravé jedlo, dostatok pohybu na čerstvom vzduchu a nezabúdajte na dostatočný pitný režim. 

Správna hladina vody v tele vie ovplyvniť nielen našu koncentráciu a kreativitu, ale aj náladu, ktorá sa môže meniť v závislosti od stupňa našej hydratácie. Doprajte si dostatok vody nielen doma, ale noste ju všade so sebou - na cesty, prechádzky alebo do práce. Vyberte si fľašu, ktorá je kvalitná, udržateľná a designová. Bude vás motivovať mať ju vždy a všade pri sebe. Nová jarná sklenená fľaša od waterdrop® má okrem sviežich farieb, inovatívny Pull Up vrchnák a praktický popruh, vďaka ktorému ju už nebudete musieť schovávať do kabelky. 

Novinka z limitovanej edície je vyrobená z kvalitného borosilikátového frosted skla, má objem 400 ml a inovatívny štvorcový tvar pre jednoduchú manipuláciu. Stačí si vybrať z jarných farieb tyrkysovej, ružovej a olivovo zelenej. Doprajte si motiváciu k správnemu pitnému režimu so štýlovým designom.


Viac informácií na www.waterdrop.sk alebo v kioksu, v bratislavskom kiosku, v Auparku.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode