Jaguar Land Rover Slovakia získal prvé miesto v kategórii Automobilový priemysel v súťaži "Najzamestnávateľ 2023"

30.01.2024 19:06

 

Jaguar Land Rover Slovakia (JLR) sa teší z prestížnej v prvej ceny súťaži "Najzamestnávateľ 2023" v kategórii Automobilový priemysel. Toto ocenenie potvrdzuje výnimočnú pracovnú atmosféru a vysokú úroveň zamestnaneckých benefitov poskytovaných v nitrianskom závode, ktorý vyrába luxusné automobily Discovery a Defender pre celý svet.

Igor Franček, riaditeľ ľudských zdrojov, komentoval úspech: "Sme nesmierne hrdí, že sme boli vyhlásení za najlepšieho zamestnávateľa v kategórii Automobilový priemysel. Toto ocenenie nám potvrdzuje, že naša päťročná snaha vytvárať prostredie založené na spolupráci, dôvere, bezpečnosti a rozvoji zamestnancov je správnou cestou. Samozrejme, v oblasti ľudských zdrojov je vždy čo zdokonaľovať. Táto práca je nikdy sa nekončiacim procesom." 

JLR v novembri 2023 opäť zvýšil základné tarifné mzdy pre všetky triedy výrobných zamestnancov. Celkové zvýšenie mesačnej mzdy predstavovalo 121 eur, pričom priemerná mesačná mzda výrobného zamestnanca dosiahla 1 821 eur. Týmto zvýšením sa mzdy výrobných zamestnancov v JLR posunuli o 50 % nad nitriansky priemer.

Igor Franček dodal: "Zvýšenie mzdy je len jedným z aspektov, ktorý robí závod atraktívnym. Zamestnanci si u nás vyberajú prácu nielen kvôli konkurencieschopným platovým podmienkam, ale aj preto, že tu nachádzajú bezpečné prostredie a vyvážený súkromný a pracovný čas."

JLR v Nitre minulý rok oslávil piate narodeniny a pri príležitosti jubilea predstavil nové Centrum zdravia a pohody za takmer pol milióna eur. Centrum je na Slovensku unikátom a pracovníkom automobilky ponúka modernú posilňovňu, telocvičňu a vonkajšie multifunkčné ihrisko. Okrem toho poskytuje zamestnancom rôzne formy podpory, vrátane psychologického, právneho a finančného poradenstva.

Jaguar Land Rover Slovakia momentálne zamestnáva 4 732 ľudí, z toho 35 % sú ženy.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode