Inovatívna regionálna kampaň AVONu prichádza do slovenských miest!

24.03.2016 19:42

Spoločnosť AVON Cosmetics tento rok oslavuje svoje 130. výročie, a preto sa rozhodla zrealizovať netradičnú outdoorovú kampaň. Najlepší reprezentanti AVONu sa stali hrdinami a reprezentujú značku v rámci imidžovej outdoorovej kampane.

AVON sa pri príležitosti osláv 130. výročia rozhodol odmeniť svojich najlepších spolupracovníkov v rámci celoročnej komunikačnej kampane Krásne pre seba. Najlepší reprezentanti AVONu sa stali hlavnými hrdinami imidžovej outdoorovej kampane. Presne vo svojich rodných mestách sa objavili na billbordoch a citylightoch.

„Tento rok je pre nás špeciálnym, preto sme chceli aj úspechy našich pracovníkov  osláviť spolu s nimi. Sú tými, ktorí si aj vďaka AVONu plnia sny a túžby. Prostredníctvom kampane chceme odkázať aj ďalším ženám, aby si verili a inšpirovali sa týmito skutočnými príbehmi,“ uviedla Eva Kandríková, PR a Advertising Specialist Slovensko.

Globálna rebrandingová kampaň Krásne pre seba bola spustená koncom roka 2015. Je nositeľom základných myšlienok, pod ktoré sa AVON podpisuje už mnohé roky, a tými sú samostatnosť žien, ich finančná nezávislosť a viera v samu seba. Komunikačná kampaň zdôrazňuje nielen ženskú krásu a individualitu, ale poukazuje predovšetkým na silu vôle každej jednej ženy. Priania a sny je tak možné premeniť na skutočnosť čoho sú dôkazom aj odmenení manažéri, ktorí si prostredníctvom AVONu plnia vlastné sny a ciele.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode