Inovácia v dámskej hygiene

27.02.2017 14:11

Inovatívny športový tampón najnovšie predstavil popredný výrobca zdravotníckych pomôcok a materiálov HARTMANN – RICO. Ria tampón SPORT je upravený špeciálne pre fyzickú aktivitu. Značka Ria zaznamnáva najrýchlejší rast v segmente tampónov a tento druh tampónu predstavuje ako prvá.


 Doby, kedy menštruácia obmedzovala ženy v aktívnom živote sú vďaka tampónom dávno preč. Ženy ich majú v obľube najmä pre diskrétnosť a komfort. Pred klasickými vložkami ich väčšinou uprednostnia pri cestovaní, v spoločnosti a predovšetkým pri športe. Pri fyzickej aktivite zvolí tampón až 62 % žien.  
 O rastúcej obľúbenosti tampónov svedčia aj čísla, trh s tampónmi medziročne rastie o 9,8 %. "Veríme, že naša novinka Ria tampóny SPORT osloví mnoho aktívnych žien. Novinku im detailne predstaví kampaň, ktorá pobeží od mája do júla na kanáloch Youtube, Facebook aj Instragram," hovorí Pavla Ševčíková, produktová manažérka spoločnosti HARTMANN - RICO.
Tampóny Ria SPORT už na prvý pohľad vyzerajú inak. Pre vyššiu ochranu majú zväčšenú absorpčnú plochu špeciálnymi drážkami. Pri nasiaknutí si športové tampóny udržia stabilnejšie tvar. "Tampóny majú osem špeciálnych drážok, ktoré dokážu odviesť tekutinu spoľahlivo dovnútra tampónu, kde ju uzamknú. Vďaka tomu dokážu poskytnúť pohodlie a ochranu aj pri intenzívnej fyzickej záťaži," dodáva Pavla Ševčíková.
Športové tampóny Ria budú k dispozícii v dvoch verziách, balených po šestnásť kusov, Ria tampóny SPORT Normal a Ria tampóny SPORT Super  za odporúčanú predajnú cenu 2,10 eur.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode