IMPA Bratislava v novom „šate“- atraktívnejšom a modernejšom

02.04.2014 15:14

Prvý modernizovaný showroom na Slovensku podľa nového dizajnového konceptu ŠKODA

Atraktívne architektonické riešenie, inovatívny dizajn a nové unikátne technológie

Modernizácia showroomov ŠKODA bude v tomto roku pokračovať ďalšími prevádzkami s ukončením do roku 2015  

Spoločnosť IMPA Bratislava otvorila prvý modernizovaný showroom ŠKODA v novom korporátnom dizajne značky na Slovensku. Na tlačovej konferencii, ktorá sa začala prvoaprílovým žartom, to oznámili zástupcovia spoločnosti IMPA Bratislava. V bratislavskej Petržalke tak nájdu zákazníci aktuálne najmodernejší showroom ŠKODA na Slovensku. Do apríla 2015 prejde celá predajná sieť značky ŠKODA zmenami k etablovaniu do nového korporátneho dizajnu značky.

 

Autorizovaný predajný a servisný partner ŠKODA, spoločnosť IMPA Bratislava, dnes predstavil prvé predajné a servisné priestory v súlade s novou korporátnou identitou značky na tlačovej konferencii. Tá sa však začala oznámením, že spoločnosť IMPA Bratislava ukončila spoluprácu so spoločnosťou ŠKODA AUTO Slovensko a začína s predajom výrobkov značky John Deere. Dôveryhodnosť oznámenia podporili traktory, kosačky či úžitkové vozidlá v showroome ŠKODA. Po úvodnom prekvapení zúčastnených uviedli zástupcovia spoločnosti IMPA Bratislava všetko na pravú mieru. Stačilo pripomenúť dátum a hneď bolo všetko jasné. Išlo o prvoaprílový žart.

 

IMPA Bratislava samozrejme naďalej ostáva partnerom značky ŠKODA, ba čo viac, zástupcovia spoločnosti predstavili prvé priestory na Slovensku modernizované v súlade s novým showroom konceptom značky ŠKODA. Priestory v bratislavskej Petržalke sú tak aktuálne najmodernejšie na Slovensku. „Nepredávame len autá, náhradné diely a servisné služby, predávame predovšetkým príbeh s dôverou, v ktorom je kúsok z nás. Snažíme sa byť našim klientom nie iba dodávateľom, ale hlavne partnerom a priateľom,“ hovorí Jozef Suroviak, riaditeľ spoločnosti IMPA Bratislava. Modernizácia a prestavba showroomov ŠKODA bude v tomto roku pokračovať ďalšími prevádzkami a ukončí sa do roku 2015 v súlade s globálnou stratégiou značky. „Stále platí, že tie najúžasnejšie veci bývajú spravidla až zarážajúco jednoduché. A preto nadštandardné služby klientom, to je cesta, ktorou kráčame. Za trpezlivosť, ktorú budú mať naši zákazníci počas rekonštrukcie ďalších showroomov siete IMPA, sa im odmeníme novými, atraktívnymi a komfortnými priestormi,“ dodáva Jozef Suroviak.

 

V rámci neustáleho skvalitňovania služieb zákazníkom prechádzame na nový, moderný koncept predajní. Po uvedení nových modelov v rámci nového sviežeho dizajnového jazyka značky ŠKODA, je redizajn predajní ďalším logickým krokom. Najhustejšia sieť predajných a servisných miest, ktorú má značka ŠKODA na Slovensku, si zaslúži moderné, inovatívne a praktické showroomy. Presne také, aké dnes predstavila spoločnosť IMPA Bratislava,“ povedal Ing. Karel Sklenář, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

 

Nový koncept predajných a servisných miest sa vyznačuje atraktívnym architektonickým riešením a inovatívnym dizajnom, ktorý v sebe spája jednoduchosť s prepracovanosťou. Ponúkne väčšie a praktickejšie priestory pre prezentáciu novej modelovej palety ŠKODA  a zároveň atraktívne a príjemné miesto pre zákazníkov. V nových showroomoch, ktorých výstavba na Slovensku už odštartovala, sa spájajú „Simply Clever” prvky s modernými technológiami. Vyznačujú sa čistými líniami a veľkorozmernou grafikou, zjemnenou kvalitnými drevenými povrchmi. Showroom je miestom prvého kontaktu zákazníka so značkou ŠKODA a dizajn budovy umocňuje odkaz značky, vytvorený jej produktmi, službami, jej pracovníkmi a reklamou.

 

Vitajte v IMPA svete unikátnych nových technológií!

 

» Aktívny príjem vozidla do servisu

Buďte pri odovzdaní vozidla do servisu a kontrole karosérie, prevádzkových kvapalín, pneumatík, podvozku, interiéru, výbave vozidla spolu s našim servisným poradcom. Vidíte aktuálny stav vášho vozidla a o realizácii opravy sa môžete rozhodnúť hneď na mieste alebo kedykoľvek neskôr.

» Sústruh brzdových kotúčov – novinka, ktorú nemá hocikto

Predĺži životnosť kotúčov a ušetrí vám náklady. Keď sú kotúče nové, sú náchylné vzhľadom ku krehkosti materiálu. Pri prudkom zabrzdení sa môže kotúč zvlniť a my vám ho zachránime tým, že zvlnenú plochu vyrovnáme a kotúč sa meniť nemusí. (IMPA Vedomostné okienko: „Ovalita“ ~ „nekruhovosť“ - u brzdového kotúča znamená vychýlenie z roviny, zvlnenie alebo rôzne hrúbky kotúča po obvode, t.j. ako veľmi brzdy pri brzdení trhajú)

» IMPA Expres - rozumné a skutočne výhodné

Test bŕzd a tlmičov, ovalita bŕzd, rýchle premeranie geometrie, WiFi merač hĺbky dezénu pneumatík. To všetko v čase do 10 minút! Vďaka unikátnej technológii sa všetky údaje a hodnoty automaticky uložia do protokolu, ktorý je súčasťou servisnej zákazky. Pri meraniach okamžite vidíte nedostatky, tolerancie hodnôt aké na vozidle sú a aké by mali byť podľa odporúčaní výrobcu. A dostanete to všetko pekne „čierne na bielom“. Aj s geometriou Quick Check, pri ktorej bezkontaktné papuče nepoškodia disky vozidla, pretože nedochádza ku kontaktu kov – kov.

» IMPA Clever Repair – rozumne opravené, rozumne ušetrené

Malé preliačiny, škrabance či škody spôsobené odlietajúcimi kamienkami. Malé chybičky krásy – stanú sa rýchlo a my ich vieme dať rýchlo do poriadku za skutočne výhodné ceny. IMPA Clever Repair je tu pre všetky malé poškodenia na aute a v aute: opravy laku, vytlačenie preliačin, opravy čelného skla, vonkajších a vnútorných plastov, poškodenia laku kamienkami.

 

 „Ak ste kladivo, všetko vyzerá ako klinec. Ak ste krajčír, za všetkým vidíte ihlu a niť. Ale ak si chcete vybudovať dôveru zákazníka, za všetkým treba vidieť vzťah. A u nás je to presne o vzťahu so zákazníkom, o príbehu, ktorý píšeme spoločne s ním, o budovaní partnerstva,“ dodáva na záver Jozef Suroviak.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode