Imidžová kabelka

09.08.2014 21:45

Členka SND Dominika Kavaschová si vyskúšala prvú svoju jazdu na Citroene DS3

Dominika, ako jedna z mladých herečiek ste urobili veľký krok na doskách, čo znamenajú svet a od septembra ste dostali trvalé angažmán v SND. Teším sa z vás, ale ako to všetko budete stíhať?

Zatiaľ nemám toľko titulov a mala by som to stíhať, kým sa to nenazbiera. Mám za sebou serial Panelák, Dr. Ludsky, točím Chlapi neplačú, hrávam v Astorke, v Aréne a v iných divadlách, čas ukáže ako to pôjde ďalej.

Za svoju krátku, ale vyťaženú hereckú kariéru vás stihol nejaký úraz na javisku?

Vdivadle Astorka sme hrali Fajčiarky a spasiteľky kde sa mi stal úraz. Hrám tam takú poloalkoholičku a išla som sa akurát napiť z fľaše, keď mi moja spolužiačka Anička Nováková  vrazila do fľaše a z jednotky zo zuba sa mi odbila polovica, našťastie zozadu. Bola to hrozná bolesť na začiatku predstavenia, nevedela som či to mám ukončiť alebo to mám dohrať, ale nakoniec som to dohrala. Rozmýšľala som čo budem robiť, na druhý deň som točila 16 obrazov, potrebujem mať zub, Kolegyňa Karin Haydu mi vybavila doktora a už je všetko ok. Ešte sa mi stalo v divadle Aréna v predstavení Ráno po…kde veľa beháme a skáčeme, že som si zlomila prst na nohe.

Vraj v seriáli chlapi neplačú jazdíte mate vodičský preukaz a vlastníte auto?

V seriláli mi Tomáš Maštalír kúpil auto, lebo som ho potrebovala pre syna, ktorý bol na vozíčku. Tak možno boli mnohí zo štábu prekvapení, keď som si omylom sadla na sedadlo spolujazdca.

A kedy si už urobíte vodičký peukaz?Určite to už potrebujete, keď mate veľa pracovných povinností….

Robila som si vodičák v Košiciach, ale nestíhala som to, už som mala veľa pracovných povinností v Bratislave. Verím, že teraz si ten čas nájdem, pretože priateľ ma nemôže neustále vyvážať a taxíky sú pri častom prepravovaní dosť drahé.

Takže šoférovanie bude pre vás skôr povinnosť ako relax?

Od detstva som to nemala rada vozenie, ani spanie v aute. Mama mi dala kinedryl, tak som to nejako prežila. Ak nemusím, necestujem ani vlakom, lietadlom, či loďami. Jedine toto leto sme boli  trajektom na Brači v Chorvátsku, tak som to zvládla, ale nemám rada ten transport.

Najrozšírenejšie prepravovanie je MHD, to by malo byť v pohode alebo sa mýlim?

Pre mňa je toto cestovanie zdĺhavé a nepríjemné. Ľudia ma poznávajú a chcú sa so mnou fotiť, takže mi popularita zasahuje do súkromia, ale rátala som s tým, že to pride. Je to taka daň za to, čo mám rada.

Páčil sa vám nevšedný dizajn na testovanom modeli Citroen DS3?

Určite. Dizajn zvonku aj interiér bol vynímočný a pre ženy ako stvorený. Auto bolo veľmi pekné, elegantné s dobrou výbavou. To sa len tak ľahko nevidí a nejedna žena by sa tešila takému to imidžovej kabelke do mesta vrátane mňa! Sedelo sa výborne a určite si idem hneď robiť vodičák a kúpim si takéto obratné auto menších rozmerov ako je toto. Určite s automatom, aby som nemusela radiť rýchlosti. Testovanie Citroenu DS3 sa mi páčilo, aj keď nám pršalo, bola to zábava a pre mňa niečo nové. Pri preraďovaní som sa adaptovala dosť rýchlo akonáhle som sa započúvala do motora. Benzínový jednašestkový motor šľapal a ja som mala istotu, že má nenechá v štichu. A brzdy? Tie boli účinné viac než dosť, tak som sa učila ich citlivo používať.

Text: Alena Chorvátová

Foto: autorka

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode