Ikony spojili sily – spoločnosť Kia odovzdáva Rafaelovi Nadalovi model EV9 na slávnostnom podujatí #TheIcon v Madride

01.11.2023 08:06

  • 22-násobný grandslamový víťaz Rafael Nadal si prebral plne elektrické SUV Kia EV9 na slávnostnom odovzdávaní v Madride.

  • Na podujatí #TheIcon sa zišli tri ikony – Kia EV9, Rafael Nadal a kurt #TheIcon – prostredníctvom úžasného 360-stupňového vizuálneho interaktívneho zážitku.

  • Model EV9 stojí na čele úsilia spoločnosti Kia pri prechode na elektromobily s podporou Rafaela Nadala ako dlhoročného globálneho ambasádora značky.

  • Neustále sa meniaci kurt #TheIcon je výzvou pre Nadala, aby predviedol smelé pohyby a ilustroval tak charakter modelu Kia EV9, ktorý posúva hranice.

Tenisová hviezda Rafael Nadal opätovne potvrdil svoj záväzok smerujúci k udržateľnej elektrifikovanej mobilite a počas slávnostného odovzdávania na podujatí #TheIcon v priestoroch výstaviska IFEMA v španielskom Madride si prevzal kľúče od vlajkovej lode Kia EV9 – prvého elektrického SUV značky s tromi radmi sedadiel.

 

Na podujatí #TheIcon spoločnosti Kia si hostia užili pôsobivý 360-stupňový vizuálny interaktívny zážitok, ktorého sa spoločne zhostili tri ikony – Kia EV9 ako kultové plne elektrické SUV, športová ikona Rafael Nadal a nový kurt #TheIcon, ktorý posúva hranice tradičného tenisu.

 

Nadal si na podujatí prevzal model Kia EV9 GT-Line v modrej farbe Ocean Blue Matte. Potvrdil tak dlhodobú globálnu spoluprácu so spoločnosťou Kia a pokračujúci záväzok pri podpore trvalo udržateľnej mobility. Priekopnícky model EV9, ktorý stojí na čele úsilia spoločnosti Kia pri transformácii na poskytovateľa trvalo udržateľných riešení mobility, bude ďalším klenotom jeho osobnej zbierky spolu s modelom EV6.

 

Aby som dokázal dosiahnuť všetky míľniky vo svojej doterajšej kariére, musel som sa neustále rozvíjať. To je jediný spôsob, ako napredovať,“ povedal Nadal. „Mám šťastie, že mojím partnerom je spoločnosť Kia, ktorá vyznáva rovnaký prístup. Model EV9 predstavuje najnovší stupeň vo vývoji značky na ceste stať sa vedúcim výrobcom elektromobilov na svete. Nemôžem sa dočkať, až vyrazím na ďalšiu cestu elektrifikácie s týmto špičkovým SUV s úžasným dizajnom.“

 

Spoločnosť Kia aj naďalej rúca zabehnuté pravidlá na poli mobility. Predstavenie kurtu #TheIcon narúša tradície tenisového prostredia vďaka digitálnemu pretvoreniu 148-ročného kurtu. Nadal sa ako 22-násobný grandslamový víťaz vybral na inovatívny interaktívny kurt, aby si vyskúšal svoje zručnosti v rôznych „režimoch hry“ a zahral si so svojím hlavným trénerom Carlosom Moyom na niekoľkých kurtoch s netradičnými tvarmi.

 

Charles Ryu, hlavný viceprezident a riaditeľ divízie Global Brand & CX Division v spoločnosti Kia, povedal: „Naše partnerstvo s Nadalom sa začalo v roku 2004 a sme radi, že posledných 19 rokov sme súčasťou jeho úspešnej kariéry. Model EV9, ktorý sme dnes predstavili nášmu dlhoročnému globálnemu ambasádorovi, stelesňuje podstatu prechodu spoločnosti Kia smerom k inováciám a udržateľnosti. Som presvedčený, že model EV9 bude mohutnou inšpiráciou pre Nadalove priekopnícke aktivity v nasledujúcom období.“

 

Na podujatí #TheIcon sa hostia zúčastnili jedinečnej nadživotnej 3D projekcie, ktorá mapuje cestu modelu EV9. Nastúpili do virtuálneho plne elektrického SUV a na 360-stupňových obrazovkách sa zblízka pozreli na technologicky prepracovanú kabínu modelu EV9 s novou definíciou priestoru. Cez čelné sklo a okná sledovali atraktívny terén, ktorý naznačil, že model EV9 posúva hranice.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode