Ideálny doplnok na leto? Štýlový kabriolet.

30.06.2021 20:07

Nový veľkorozmerný bigboard s estetickým a minimalistickým vizuálom BMW Cabrio a MINI Cabrio, ktorý od konca júna a počas leta zdobí priečelie nákupného centra Aupark v bratislavskej Petržalke.

Umocnenie leta.

Spoločnosť BMW Slovenská republika spustila kampaň, ktorou dáva do pozornosti nielen kabriolety značiek BMW a MINI, ale aj podporu značiek ako takých.

Spoločnosti BMW potvrdzuje, že kreatívny prístup ku komunikácií má vo svojich génoch rovnako, ako schopnosť vytvárať špičkové prémiové vozidlá a to vo viacerých segmentoch. Aktuálnym príkladom je graficky minimalistický a prémiový nadrozmerný bigboard s rozmermi 41,82 x 7,84 metra, ktorý od konca júna a počas leta zdobí priečelie nákupného centra Aupark v bratislavskej Petržalke. Vzhľadom na to, že popred nákupné centrum vedú viaceré významné dopravné komunikácie, ide o veľmi frekventované a prémiové miesto.

Hlavný slogan “Otvorte leto s nami” komunikuje, aby sa ľudia tešili na leto a zároveň aj otvorili strechy svojich automobilov, vystavili sa slnečným lúčom a získali tak výhody, ktoré rozumné užívanie si slnka prináša pre telo a myseľ. Spoločnosť umiestnila do stredu, medzi dva rozdielne vizuály, subheadline - odporúčanie, aby verejnosť pri užívaní si radosti a potešenia z jazdy myslela aj na ochranu pred slnkom a používali opaľovací krém s vysokým ochranným faktorom - SPF 50.

Užívať si leto, slnko a voľno pozývajú dva nové výnimočné modely. Prvým je BMW M4 Cabrio, ktoré okrem príťažlivých tvarov kabrioletu prináša aj vlny vzrušenia v podobe výnimočného prepĺňaného 6-valcového radového motora s výkonom 375 kW (510 k). Vďaka nemu zrýchli kabriolet s mäkkou plátennou strechou z 0 na 100 km/h iba za 3,7 sekundy. Spoločnosť mu na druhej časti veľkoplošného reklamného nosiča robí nový model MINI Cabrio. Novinka, ktorá taktiež využíva mäkkú plátennú strechu a vynikajúco sa cíti v mestách aj za ich hranicami, kde svojimi novými tvarmi šíri dobrú náladu a rozširuje úsmevy.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode