Hyundai otvára v Trnave moderné tréningové centrum

04.10.2017 08:50

  • Hyundai Training Academy sa zameria na najmodernejšie technológie
  • Vďaka intenzívnym školeniam servisných pracovníkov získajú zákazníci značky Hyundai špičkovú kvalitu servisu ich vozidiel
  • Hyundai aj týmto krokom ocenil Slovensko ako automobilovú veľmoc

Obrázok 1: Robert Baumgartner, generálny riaditeľ, a Yong Jin Kim, prezident Hyundai Motor Slovakia.hyu

Hyundai Training Academy dnes slávnostne v Trnave otvorili Yong Jin Kim, prezident Hyundai Motor Czech, org. zložka Slovakia, a Robert Baumgartner, generálny riaditeľ spoločnosti. Nové školiace stredisko bude zamerané hlavne na školenie predajcov a servisných pracovníkov. Vzhľadom na skutočnosť, že Hyundai patrí k lídrom inovácií v automobilovom priemysle, bude tréningové centrum vybavené najmodernejšími technológiami. Absolventi zvládnu všetky technologické novinky, ktoré vozidlá značky Hyundai prinášajú, čím poskytnú zákazníkom špičkový popredajný servis. Výstavba tréningového centra trvala 18 mesiacov a umožní v jednom okamihu školiť až 40 ľudí.

Značka Hyundai je na Slovensku pevne zakotvená. Máme čoraz väčší počet spokojných priaznivcov a majiteľov našich áut. Máme radosť, že ich podpora nás vyniesla medzi tri najpredávanejšie značky automobilov na Slovensku. Zároveň sme spokojní aj s kvalitou pracovníkov a špecialistov našich autorizovaných partnerov. Keď k tomu pripočítam fakt, že Slovensko je automobilová veľmoc, je logickým krokom, že sme sa rozhodli posilniť naše investície a otvárame v Trnave naše najmodernejšie tréningové centrum,“ uviedol Robert Baumgartner, generálny riaditeľ Hyundai Motor Slovakia.

V Hyundai Training Academy budú prebiehať dva druhy kurzov. Prvý sa zameria na predajcov, ktorí zvládnu všetky nové trendy a budú ich vedieť správne vysvetliť aj laickej verejnosti. Druhý bude orientovaný technicky. Jeho účastníkmi budú pracovníci autorizovaných servisov a po jeho absolvovaní zvládnu aj „vychytávky“ aktuálnych motoristických inovácií. Za najnáročnejšiu úlohu sa považuje technická znalosť modelového radu IONIQ. Tento rad priniesol ako prvý model automobilu v histórii tri rozličné elektrifikované systémy pohonu v jednom modeli. Tri varianty IONIQ Hybrid, IONIQ Electric a IONIQ Plug-in Hybrid v sebe spojili najmodernejšie technológie s ekologickým prístupom k životnému prostrediu.

Obľúbenosť modelov Hyundai u Slovákov stále stúpa a dlhodobo sa v rebríčkoch predajnosti drží na treťom mieste. V predaji súkromnej klientele sa dokonca často ocitá na absolútnej špičke rebríčka predajnosti nových áut na Slovensku. Rekordérom je Hyundai Tucson, najpredávanejšie vozidlo segmentu SUV-C na trhu za posledných dvanásť mesiacov. Porovnateľný úspech dosahuje aj modelový rad i30.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode