Hyundai otvára najväčší showroom na Slovensku

20.04.2013 15:47

 

Značka Hyundai  zažíva v poslednom období veľký nárast a oslovuje čoraz viac nových spokojných zákazníkov. V duchu svojej filozofie „New thinking. New possibilities“, teda „Nové myslenie, nové možnosti“, sa snaží prinášať svojim zákazníkom stále nové a kvalitnejšie produkty a služby, oslovovať zákazníkov prostredníctvom nových kampaní. S narastajúcim  počtom klientov, s rozširovaním modelového portfólia a so vstupom do nových segmentov taktiež vniká potreba poskytovať služby v nových a prémiových showroomoch.

 

Na základe všetkých týchto skutočností sa spoločnosť Autopolis rozhodla rozšíriť svoje pôsobenie a otvorila nový showroom značky Hyundai. Na Panónskej ceste v Bratislave tak vznikol rozlohou najväčší autosalón na Slovensku s predajnou  plochou 622 m2 a so servisnými dielňami s plochou viac ako 1 000 m2.

 

Spoločnosť Autopolis vznikla v roku 1997 a venovala sa predajom a servisu vozidiel značiek Nissan a Ford. V roku 2010 otvorila prvý showroom značky Hyundai na Račianskej ulici v Bratislave. Po dobrých skúsenostiach so značkou a skvelých predajných výsledkoch neváhala využiť ponúkanú príležitosť a otvoriť svoju druhú prevádzku, tentoraz   na Panónskej ceste v Bratislave.

 

Hovorí generálny riaditeľ spoločnosti Autopolis Ivan Medvecký: „Hyundai je kvalitná, moderná, veľmi dynamická a rastúca značka – nielen vo svete, ale aj v Európe. Má široké portfólio produktov technologicky na vysokej úrovni s ďalším potenciálom na rast a rozvoj. Práve preto sme neváhali a výzvu akceptovali. Spojenie firmy Autopolis a značky Hyundai je úspešné, pretože máme spoločné hodnoty a tie chceme prinášať našim zákazníkom.“

Showroom firmy Autopolis je rozlohou najväčší a zároveň aj najmodernejší autosalón značky Hyundai na Slovensku. Stanovuje nové kritériá a hlavne kvalitu poskytovaných služieb. „Som presvedčený, že zákazníci tu získajú prémiové zázemie doplnené o prémiové služby. Verím, že spoločnosť čoskoro získa mnoho nových zákazníkov a podarí sa tak splniť ambiciózne ciele a naplniť našu víziu ,Žiť s Hyundaiom je úžasné‘, “ hovorí Martin Saitz, generálny riaditeľ spoločnosti Hyundai Motor Slovakia.

 

V prevádzke na Panónskej nájdete všetky služby pre vaše vozidlo pod jednou strechou: autorizovaný predaj nových vozidiel Hyundai;  výkup a predaj jazdených vozidiel všetkých značiek; financovanie nákupu a poistenie vozidiel; vybavenie prihlásenia vozidla – evidenčných čísel (ŠPZ); autorizovaný záručný a pozáručný servis vozidiel; predaj náhradných dielov a príslušenstva; pneuservis, uskladnenie pneumatík; zmluvný pick-up servis – dovoz/odvoz áut/zákazníkov do/zo servisu; vybavenie poistných udalostí; SOS – nonstop linka; a iné.


Slávnostné otvorenie showroomu sa konalo 18. apríla pre VIP klientov a obchodných partnerov. Svojou účasťou na tejto akcii vyzdvihol kórejský ambasádor na Slovensku Sang Hoon Park dôležitosť nového autosalónu. Dňa 19. apríla 2013, t. j. v piatok, sa showroom otvára pre širokú verejnosť a bude otvorený počas celého víkendu. Pre návštevníkov je pripravený bohatý sprievodný program a neodolateľná ponuka. Počas dní otvorených dverí budú mať možnosť vyskúšať si najnovšie modely značky Hyundai alebo so svojím vozidlom absolvovať jarnú servisnú kontrolu zadarmo. Ktokoľvek navštívi showroom do konca apríla a vyplní súťažný kupón, bude zaradený do zlosovania o skvelú výhru - nový Hyundai i20. 

 

Neváhajte a navštívte nový showroom značky Hyundai v Bratislave, kde vás očakáva kvalitný personál pripravený obslúžiť vás.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode