Hyundai našiel najšťastnejšiu slovenskú rodinu

27.11.2014 18:07

  • Najšťastnejšia rodina má dve dcéry, býva v štvorizbovom byte a jazdí na i30
  • Hlavnú výhru v podobe dovolenky si vychutnajú v hoteli Kempinski
  • Súťaž podporili aj Jaroslav Žídek a Laura Longauerová

Najšťastnejšia slovenská rodina býva v Žiline v štvorizbovom byte, má dve deti a jazdí na Hyundai i30. Šustekovci získali prívlastok najšťastnejšia rodina tým, že sa stali víťazmi rovnomennej súťaže, ktorú zorganizovala spoločnosť Hyundai. Po zakúpení novej i30 si okrem nesmiernej radosti z nového rodinného auta užijú aj dovolenku v hoteli Kempinski vo Vysokých Tatrách. Súťaž trvala vyše dvoch mesiacov a zúčastnili sa jej stovky priaznivcov automobilizmu. Hyundai sa témou hľadania najšťastnejšej rodiny inšpiroval rôznymi európskymi aj svetovými prieskumami. Podľa ich výsledkov sú Slováci najšťastnejší, keď majú stabilné rodinné zázemie a trvalú prácu.

        

„Úplne to platí aj o nás, pretože my sme najšťastnejší, keď sme spolu so svojimi dvomi dcérkami,“ povedala hlavná výherkyňa Monika Šusteková. Spolu s manželom sa do súťaže prihlásili, keď sa rozhodli pre nový Hyundai i30. „Nechcela som uveriť, že sme naozaj vyhrali a aj keď šťastní sme boli aj doteraz, tak teraz sme určite najšťastnejší,“ dodala s úsmevom. Dovolenku si plánujú užiť v čo najbližšom možnom termíne a najviac sa samozrejme tešia  z prvých kilometrov s novým i30. Dvadsaťštyri ďalších výhercov získalo vozidlo Hyundai i30 alebo ix35 na mesiac s plnou nádržou a navyše tankovacou kartou v hodnote 150€. Spolu so svojimi rodinami tak môžu celý mesiac  spoznávať najkrajšie kúty Slovenska.

 

Súťaž podporili aj Jaroslav Žídek a Miss Slovensko 2014, Laura Longauerová. Najznámejší slovenský šéfkuchár je najšťastnejší vo chvíľach, keď ide s rodinou na výlet. Po náročnom dni v kuchyni svojej reštaurácie mu dobre padne aj prechádzka v prírode. Mimo rodinných aktivít je šťastný aj vtedy, keď má čas ísť na rybačku, keďže je vášnivým rybárom. Miss Slovensko 2014, Laura Longauerová je najšťastnejšia, keď si po svojom nabitom programe môže oddýchnuť s rodinou v Detve, alebo keď trávi chvíle  so svojím  priateľom. Má rada aj aktívny oddych a popri tancovaní vo folklórnom súbore relaxuje pri plávaní, behaní a volejbale.

 

V súťaží Hyundai vyhrala najšťastnejšia rodina exkluzívnu dovolenku. V reálnom živote a podľa rôznych prieskumov sú Slováci najšťastnejší, keď majú spokojnú rodinu a dobrú prácu. Naopak, najmenej spokojní sú vo výhľade do budúcnosti a spolu s Grékmi patria skôr medzi pesimistov.

V prieskumoch šťastia sa ako významné faktory spokojnosti objavujú ekonomické ukazovatele, ako napríklad HDP, výška príjmov, ale aj dĺžka života a rodinné zázemie. Nie je preto prekvapením, že v EÚ sú obyvatelia starých členských štátov v priemere viac šťastní ako obyvatelia nových.  Existujú však aj výnimky a napríklad Rumuni sú šťastnejší nielen ako Slováci, ale aj Česi a pritom ich ekonomická úroveň je podstatne nižšia.

 

Ďalšie informácie o Hyundai Motor a jej produktoch sú k dispozícii na www.hyundai.com.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode