Hyundai Motor Group podporuje Busan v usporiadaní svetovej výstavy Expo 2030 flotilou elektromobilov v Paríži

22.06.2023 08:00

  • Hyundai Motor Group podporí snahu Busanu usporiadať svetovú výstavu Expo 2030 počas 172. Generálneho zhromaždenia medzinárodného úradu pre výstavy (BIE) v Paríži, ktoré sa bude konať od 20. do 21. júna

  • Hyundai Motor Group poskytne flotilu 10 vyhradených modelov EV označených sloganom („BUSAN is READY“) na zabezpečenie dopravy pre delegátov 

  • Iniciatíva má vyzdvihnúť Busan ako kľúčového kandidáta na usporiadanie svetovej výstavy Expo 2030 pre účastníkov z členských krajín BIE a pre turistov z celého sveta

  • Flotila automobilov je zložené výlučne z elektrických vozidiel v súlade s udržateľnou víziou Busanu

Hyundai Motor Group podporuje ambíciu Busanu ​​usporiadať svetovú výstavu Expo 2030 poskytnutím flotily elektrických vozidiel (EV) počas 172. ročníka Generálneho zhromaždenia medzinárodného úradu pre výstavy, ktoré sa koná v Paríži. Skupina poskytne kórejskej delegácii desať elektromobilov označených logom Busanu.

 

Táto iniciatíva propaguje mesto Busan ako kandidáta na usporiadanie svetovej výstavy pre významné osobnosti z členských krajín BIE, ako aj pre turistov z celého sveta, ktorí navštívia Paríž.

 

Elektromobily skupiny HMG so sloganom „BUSAN is READY!“ budú jazdiť po hlavných turistických atrakciách v Paríži, vrátane Louvru a Eiffelovej veže. 21. júna, keď sa bude konať oficiálna recepcia Kórey, vozidlá budú použité na zabezpečenie dopravy pre zástupcov jednotlivých krajín medzi sálou Generálneho zhromaždenia a prijímacou sálou. Táto flotila bude obsahovať modely Hyundai IONIQ 5, IONIQ 6 a Kia EV6.

 

Tohtoročné Generálne zhromaždenie BIE hrá dôležitú úlohu pri rozhodovaní o tom, ktorá krajina bude v roku 2030 hostiť svetovú výstavu Expo. Zatiaľ čo kórejská delegácia bude prezentovať už svoju štvrtú prezentáciu a bude sa intenzívne snažiť presvedčiť účastníkov na Generálnom zhromaždení, v centre Parížy budú elektrické vozidlá Hyundai Motor Group tvárou Busanu a budú propagovať svetu mesto Busan. 

 

Po prvýkrát bude flotila vozidiel Hyundai Motor Group pozostávať výlučne z elektrických vozidiel. Toto rozhodnutie bolo prijaté s ohľadom na víziu svetovej výstavy Busan World Expo, ktorá sa usiluje o udržateľnú budúcnosť v rámci témy „Transformácia nášho sveta, smerovanie k lepšej budúcnosti.“ Navyše, vyhradené elektrické vozidlá skupiny Hyundai Motor Group boli od minulého roka oceňované po celom svete a ďalej zdôrazňujú a propagujú uhlíkovo neutrálnu výstavu, ktorú Busan podporuje.

 

Najnovšia podporná iniciatíva skupiny HMG pre Busan nadväzuje na podobné aktivity z minulého roka, kedy tiež ponúkla svoje ekologické vozidlá. Počas 170-171. Generálneho zhromaždenia BIE v júni a novembri 2022 skupina HMG predviedla vozidlá označené sloganom „Busan World Expo“ na hlavných turistických atrakciách v Paríži. 

 

Zatiaľ čo elektromobily, označené sloganom „BUSAN is READY!“, propagujú Busan ako usporiadateľa EXPO 2023 v Paríži, skupina HMG bude pokračovať vo svojom úsilí podporovať konkurencieschopnosť a víziu Busanu mnohými spôsobmi pri každej možnej príležitosti.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode