Hyundai má nového ambasádora pre ostré modely N. Je ním pretekár Maťo Homola.

22.03.2019 09:06

Hyundai Slovensko má nového ambasádora pre svoje vysokovýkonné modely N. Stal sa ním popredný slovenský jazdec Maťo Homola, ktorý bude v sezóne 2019 s vozidlom Hyundai i30 N TCR pretekať v seriály TCR Europe.

Maťo Homola je špičkový pretekár a významná slovenská športová osobnosť. V seriály majstrovstiev Európy cestovných automobilov má tie najvyššie ambície a pre nás v Hyundai Slovensko je cťou a potešením, že ho môžeme na jeho vzrušujúcej ceste v boji o majstrovský titul podporovať. Tešíme sa, že spolu spojíme emócie a radosť z profesionálnej jazdy na okruhu s našimi civilnými modelmi N. Budeme radi, keď sa slovenskí priaznivci Hyundaiu a motoristického športu vo všeobecnosti k nám svojím fanúšikovaním pridajú,“ hovorí o spolupráci Marek Kopča, marketing & PR manažér Hyundai Slovensko.

 

Matej Homola patrí k najúspešnejším slovenským pretekárom. Je dvojnásobným vicemajstrom Európy FIA ETCC a víťaz pretekov FIA WTCR v Portugalsku 2018. V sezóne 2019 vo farbách talianskeho tímu Target Competition zabojuje o titul majstra Európy cestovných automobilov v seriály TCR Europe s vozidlom Hyundai i30 N TCR. Svoj okruhový špeciál však v súkromí vymení za tohtoročnú novinku, ostré coupé i30 Fastback N, ktoré Hyundai uviedol na slovenský trh vo februári.

Hyundai i30 Fastback N, na ktorom jazdím v súkromí, je krásne auto. Má technický základ môjho pretekárskeho špeciálu i30 N TCR. Hyundai ako automobilka mi je veľmi sympatická, pretože máme rovnakú filozofiu - chceme poraziť konkurenciu a byť v cieli prví. Na spoluprácu s Hyundai Slovensko sa veľmi teším, pretože máme spolu pre fanúšikov prichystané viaceré zaujímavé aktivity a súťaže,“ hovorí o spolupráci Maťo Homola.

Informácie o pôsobení Maťa Homolu v seriály Majstrovstiev Európy cestovných vozidiel TCR Europe, zaujímavosti zo zákulisia a aktivity pre slovenských fanúšikov nájdete na sociálnych sieťach Maťa Homolu a Hyundai Slovensko.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode