Hyundai má na Slovensku historicky najvyšší trhový podiel

11.03.2016 14:05

Hyundai láme rekordy predajnosti a darí sa mu. Jeho trhový podiel po prvýkrát v histórii dosiahol métu 10,1 % a v kategórii M1 + N1 mu patrí skvelé druhé miesto. Za február sa predalo 676 vozidiel a medziročný nárast dosiahol neuveriteľných 43 %. Jednoznačným bestsellerom je Tucson, ktorý sa stal s počtom 243 vozidiel absolútne najpredávanejším SUV na slovenskom trhu za február. Lídrom sa vo svojej kategórii MPV-B je aj model ix20, ktorý si našiel cestu k 49 spokojným majiteľom.    

  • Trhový podiel 10, 1 %
  • Medziročný nárast predaja za február o 43 %
  • Tucson najpredávanejším SUV na Slovensku

„Hyundai zaznamenal vo februári historický rekord a s počtom 676 vozidiel obsadil 2. miesto. Našim zákazníkom patrí veľká vďaka za správnu voľbu pri kúpe nového vozidla Hyundai v triede SUV, MPV alebo v triede B a C. V najbližších mesiacoch uvedieme na trh niekoľko nových modelov, napríklad úplne novú Elantru, modernizované Grand Santa Fe a na jeseň revolučný IONIQ, ktorý vzbudil veľkú pozornosť na tohtoročnom ženevskom autosalóne,“ povedal Jaroslav Krajčír, obchodný riaditeľ značky Hyundai.

 

Tradične výborne sa darilo aj modelom Hyundai i20 a Hyundai i30. Obidva sa umiestnili medzi tromi najpredávanejšími modelmi v segmente B a C. Záujem neutícha ani o ostatné modely.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode