Hyundai i20 novej generácie stojí 8990€

01.12.2014 11:34

 

 

  • V základnej výbave kompletná bezpečnostná výbava a klimatizácia
  • V predaji už koncom roka
  • Je považovaný za čisto európsky model

Hyundai tak potvrdil, že model i20 novej generácie má v úmysle poriadne zamiešať karty na trhu. Už v základnej výbave si totiž motoristi môžu nájsť kompletne celú bezpečnostnú výbavu. Konkrétne ide o šesť airbagov a systémy ESP, ABS, VSM, alebo asistent pre rozjazd do kopca. K tomu je potrebné pripočítať klimatizáciu, rádio s USB, centrálne zamykanie na diaľkové ovládanie, elektrické otváranie predných okien a nastavovanie spätných zrkadiel. Hyundai teda do základnej výbavy nového modelu i20 dal všetko, čo požaduje väčšina slovenských motoristov. 

 

Aj výbava Comfort je svojou cenou a obsahom nastavená tak, aby spĺňala požiadavku maximálnej konkurenčnej výhody. Za 9990€si náročnejší motoristi nájdu parkovací senzor, tempomat, multifunkčne ovládaný volant, systém Bluetooth a jazdný asistent LDWS. Najvyššia výbava Style už i20 spestrí najnovšími dizajnovými, ale aj technologickými vymoženosťami. Spomeňme napríklad dažďový aj svetelný senzor, bifunkčné svetlomety s LED a s prisvecovaním do zákrut, alebo hliníkové disky. Okrem toho je možné objednať si i20 s inteligentným kľúčom, parkovacou kamerou, alebo aj s prístrojovou doskou Supervision.

 

Každopádne má nový Hyundai i20 veľké ambície a podľa očakávaní koncernu sa stane miláčikom nielen slovenských motoristov. Svedčí tomu aj jeho zrodenie, keďže bol navrhnutý, vyvinutý a vyrábaný v Európe a je skutočným európskym modelom. Vyznačuje sa hlavne elegantným a sofistikovaným dizajnom od prednej až po zadnú časť karosérie, priestrannou kabínou posádky a vycibrenými detailmi v interiéri. Na pohon sú k dispozícii benzínové štvorvalce s objemnom 1,25 a 1,4 litra a dva turbodiesle – trojvalec s objemom 1,1 a štvorvalec s objemom 1,4 litra. Všetky motory sú optimálne prispôsobené pre európske podmienky a poskytujú vysokú mieru pôžitku z jazdy.

 

“Vysoké ciele Hyundai i20 potvrdzuje vo všetkých ukazovateľoch. Vo svojej triede poskytuje najväčší priestor v interiéri a k tomu má neprehliadnuteľný objem 326 litrov batožinového priestoru. „Netajíme sa tým, že s i20 sa chceme stať lídrami v segmente. Tomuto cieľu sme prispôsobili všetko. Nadčasový dizajn, technické parametre, jazdné vlastnosti, cenu, ale hlavne kvalitu. Dovolím si tvrdiť, že s týmto modelom sa nám podarilo výrazne sa odlíšiť od všetkých konkurentov v rovnakom segmente,“ uviedol Martin Saitz, generálny riaditeľ Hyundai Slovensko.

 

Aj Hyundai i20 novej generácie dostanete s neprekonateľnými benefitmi – s ľahkou splátkou už od 77€/mesiac, s havarijným poistením za polovicu trhovej ceny a so zimnými pneumatikami za extra výhodnú cenu. Samozrejmosťou je 5-ročná záruka bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov zadarmo.

Ďalšie informácie o Hyundai Motor a jej produktoch sú k dispozícii na www.hyundai.com.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode