Hyundai aj v roku 2018 podporoval spoločensky prospešné projekty

20.12.2018 20:05

 Vianoce sú čas, keď sa rýchle tempo sveta aspoň na pár dní spomalí a my máme čas obzrieť sa, čo sa nám v uplynulom roku podarilo. Hyundai ako úspešná firma sa o svoj úspech rada podelí s tými, ktorí to najviac potrebujú. Aj preto sme v roku 2018 podporili viacero zaujímavých a spoločensky prospešných projektov.

 

Venovali sme novorodenecké vozíky ďalším pôrodniciam

V roku 2018 sme pokračovali v našom programe podpory slovenských pôrodníc. Polohovateľné novorodenecké vozíky Hyundai ix1 zvyšujú pohodlie a bezpečie bábätiek, ale veľmi pomáhajú aj mamičkám a personálu. A preto sme spolu s našimi autorizovanými partnermi obdarovali ďalšie slovenské pôrodnice po celom Slovensku. Z nových vozíkov sa v týchto dňoch tešia mamičky aj personál novorodeneckých oddelení vo Zvolene, Liptovskom Mikuláši, Poprade, Humennom a Snine. Počet vozíkov pre bábätka, ktoré Hyundai venoval za ostatné roky pôrodniciam, sa priblížil k číslu sto. Všetkým malým drobcom aj ich rodičom želáme úspešnú jazdu životom.

 

Fandíme malým floorballistom a cyklistom

V roku 2018 nezabúdal Hyundai ani väčšie deti. Sme dlhodobým partnerom Detskej Tour Petra Sagana, ktorá prináša deťom radosť z cyklistiky. V roku 2018 súťažilo na tomto podujatí vyše 5 000 detí z celého Slovenska a na deviatich kolách tour sa zúčastnilo viac ako 13 000 účastníkov – detičiek, rodičov a divákov. Radosť zo športu a podporu zdravého životného štýlu prináša žiakom základných a stredných škôl aj unikátny projekt Nadácie TV JOJ floorball SK liga. V sezóne 2018/2019 sa Hyundai ako exkluzívny partner súťaže podieľa na športovaní viac ako 24 000 detí z celej krajiny. Vrcholom floorball SK ligy, pri ktorom nebude Hyundai chýbať, budú krajské turnaje a veľké finále tých najlepších školských tímov v prvej polovici roka 2019.

 

Podporujeme talentovaných študentov zo STUBA Green Team

Vedeli ste o tom, že študenti Strojníckej fakulty STU v Bratislave sa od roku 2009 venujú vývoju a vývinu elektrickej formule? Šikovní mladí ľudia združení v projekte STUBA Green Team sa so svojím monopostom zúčastňujú rôznych študentských súťaži aj v zahraničí a úspešne reprezentujú našu krajinu. Preto sme sa rozhodli, že dlhé cesty im spríjemníme naším vozidlom i40 kombi, ktoré je nielen pohodlné, ale aj úsporné a má veľký batožinový priestor. STUBA Green Teamu želáme veľa úspechov aj v roku 2019.

 

Pomáhame bojovať so zákernou rakovinou

Rakovina je niečo, čoho sa všetci obávame. A preto o nej ani neradi hovoríme. O to dôležitejšie je úžasné odhodlanie a energia ľudí z neziskovej pacientskej organizácie Europacolon Slovensko a Aliancie Nie rakovine, ktorí bojujú proti rakovine hrubého čreva, konečníka a pankreasu. O zákernej chorobe nielen hovoria, ale aj vzdelávajú verejnosť, podporujú chorých a vyvíjajú aktivity, ktoré smerujú k zlepšeniu slovenského zdravotníctva v oblasti boja s onkologickými chorobami. Na svojej roadshow, ktorá trvala od mája do októbra, navštívili 21 slovenských miest, rozdali vyše 3 000 testov na okultné krvácanie a najazdili vyše 8 000 kilometrov. Na svoju logisticky náročnú činnosť potrebujú mať spoľahlivé vozidlo s dostatočným priestorom pre posádku aj maketu hrubého čreva, ktorá slúži ako unikátna edukačná pomôcka. Takýmto vozidlom je náš Hyundai Tucson. Priatelia z Europacolon Slovensko a Aliancie Nie rakovine, ďakujeme vám za vašu prácu. Bojujme s rakovinou spolu ďalej!

 

Aj v roku 2019 bude Hyundai Slovensko podporovať dobré projekty, ktoré prispievajú k lepšiemu Slovensku. Držíme všetkým šikovným a dobrým ľuďom palce.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode