Hor sa na 123 cien s Budišom a vyhrajte auto

30.05.2018 17:00

Minerálna voda Budiš prichádza v rámci letnej sezóny a najmä tohtoročnej edície Hor sa na chatu s ďalšou lákavou spotrebiteľskou súťažou a svojim zákazníkom rozdá až 123 cien.

Edícia Hor sa na chatu je určená pre všetkých tých, čo
chodia na chatu oddychovať a chcú tak utiecť pred ruchom mesta. Budiš podporuje chatárstvo u nás a pritom aktívny oddych, radosť, pohyb a spätosť s našou prírodou. Pretože aj pri oddychu je dôležitý pitný režim.


Práve preto je v hre je chata s rozlohou 100 m2 a veľkou terasou od prvotriedneho slovenského výrobcu, kde si môžete vychutnávať oddych s priateľmi, ale aj SUV 4x4 Jeep Compass, či už sa vydáte po lesnej ceste na chatu alebo len do mesta na nákupy. Za zmienku tiež stojí špičkový offroad CAN-AM Traxter, značky, ktorá zvíťazila aj na tohtoročnom Rallye Dakar a ktorá zdolá každý terén. A tiež reproduktory JBL XTREME, s ktorými si na chatu prinesiete kvalitný zvuk, hoci aj v daždi. O okamžité výhry môžu súťažiť všetci tí, ktorí odošlú kód ukrytý na zadnej strane súťažnej etikety prostredníctvom SMS správy, alebo ho zaregistrujú priamo na stránke sutaz.budis.sk.

 

Doprajte si tak božskú chuť v limitovanej edícii súťažných chatárskych fliaš už dnes!

Minerálna voda Budiš, to je záruka kvality, neodolateľnej chuti, ale aj blahodarných účinkov na ľudský organizmus. Spája v sebe fantastickú chuť, zdravotné benefity a v neposlednom rade aj originálne aktivity a možnosti vyhrať lákavé ceny.

 

Ak ju raz začnete piť, neprestanete vyhrávať. Neváhajte preto a zakúpte si svoju obľúbenú minerálnu vodu Budiš so súťažnou etiketou a zapojte sa do jedinečnej súťaže, ktorá prebieha do 31.8.2017.
 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode