Honda zapožičala 12 motocyklov pre preteky „Okolo Slovenska“

16.09.2020 18:49

  • 11 motocyklov Honda Africa Twin a 1 motocykel CB500X v konvoji najúspešnejších slovenských cyklistických pretekov

  • Okolo Slovenska“ 16.-19. september 2020, 4 etapy, medzinárodná účasť

Honda Slovensko s motocyklom CRF1100L Africa Twin podporuje už 64. ročník medzinárodných cyklistických pretekov „Okolo Slovenska“.

Štyri etapy cyklistických pretekov v tomto roku začínajú 16.9. v Žiline a končia 19.9. v Skalici.

Honda sa spolupodieľa na tomto výnimočnom športovom podujatí zapožičaním 11 ks motocyklov Honda Africa Twin a 1 motocykla CB500X pre potreby športových komisárov, pre kameramana a fotografa.

Je extrémne dôležité aby motocyklový jazdci v pelotóne boli veľmi skúsení a mali silné a obratné stroje, schopné bleskovo reagovať na nepredvídateľné situácie. Musia byť všade a zároveň nesmú prekážať. Veľakrát sa ocitnú v situácii keď sa musia bleskovo stratiť, uhnúť, prudko zabrzdiť či naopak v sekunde akcelerovať.

Z týchto dôvodov, pri výbere partnera, padla prvá voľba na model Honda CRF1100L Africa Twin. Motocykel, ktorý nie je len veľký a silný, ale aj obratný s perfektnými manévrovacími schopnosťami.

Nový model CRF1100L v porovnaní s predchádzajúcim má zvýšený maximálny výkon a krútiaci moment sériového dvojvalcového motora o 5 kW/5 Nm, čo umožnilo motoru dodať vyšší výkon v celom rozsahu otáčok. Nová hlava valca, teleso škrtiacej klapky a riadiaca jednotka ECU prispievajú k presnému ovládaniu plynu.

Reakcia Pavla Podhradského, jazdca v konvoji „Okolo Slovenska“, ktorý zabezpečuje rýchly a bezpečný servis profesionálnemu fotografovi: „Nová Africa Twin od Hondy prekvapila. Nový kokpit, multifunkčný displej a intuitívne ovládanie, ako aj výkonnejší motor a lepšie sprevodovaná prevodovka. Jemne ovládanie kvalitných a účinných bŕzd, zapínanie výstražných smeroviek pri núdzovom brzdení. Oceňujeme pružnosť. Skvelý posed, výborný výhľad. Pre naše potreby je ideálne najmä v kombinacii s prevodovkou DCT.

 

Viac informácii o modely Honda CRF1100L Africa Twin nájdete na stránke:

https://www.honda.sk/motorcycles/range/adventure.html

 

Viac informácii o pretekoch „Okolo Slovenska“ nájdete na stránke:

https://www.okoloslovenska.com/

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode