Honda vstupuje na rýchlo rastúci európsky trh s robotickými kosačkami uvedením modelu Honda Miimo

22.08.2012 07:02

 

 

Honda sa chystá vstúpiť na rýchlo rastúci európsky trh s robotickými kosačkami uvedením modelu Honda Miimo – svojho prvého komerčného robotického výrobku na použitie v domácnosti.

Honda Miimo je ideálne riešenie pre tých, čo chcú mať krásny trávnik, ale sami ho kosiť buď nechcú alebo nemôžu. Špičkové zariadenie šetrí čas aj prácu a po namontovaní vyžaduje iba minimum zásahov zo strany človeka pri práci, ktorej výsledkom je nádherne pokosený trávnik, a to každý deň počas celého trvania sezóny kosenia.

Honda Miimo využíva systém priebežného kosenia, čo znamená, že väčšinou pokosí iba 2 až 3 mm trávy naraz, a to niekoľkokrát týždenne. Kosí náhodným spôsobom, výsledkom čoho je menšia záťaž pre trávnik, zdravší rast a menej machov a buriny. Na rozdiel od klasickej kosačky sa pokosená tráva nemusí zberať, pretože je taká krátka, že sa rozptýli do koreňového systému trávnika, rýchlo sa rozloží a slúži ako prírodné hnojivo, ktoré zlepšuje zdravie a kvalitu trávy.Kosačka Honda Miimo sa bude vyrábať v továrni Honda France Manufacturing v meste Orlean. U autorizovaných predajcov značky Honda v Európe bude dostupná začiatkom roka 2013.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode