HONDA PREDSTAVÍ NA VÝSTAVE PARIS MOTOR SHOW 2016 MODEL CIVIC HATCHBACK

09.09.2016 09:50

Honda prechádza vo svojej produktovej ofenzíve do ďalšej fázy a na výstave 2016 Paris Motor Show predstaví nový Civic Hatchback.

Globálna premiéra modelu Civic Hatchback

Civic Hatchback bude mať v Paríži svoju globálnu premiéru a predstaví exteriérový aj interiérový dizajn v sériovej verzii. Model sa podľa plánu objaví v európskych automobilových predajniach na začiatku roku 2017.

 

  • Honda predstaví európsku verziu nového modelu Civic Hatchback
  • Verzia sedan po prvý krát predstavená v Európe
  • Honda Jazz v prémiovom prevedení - edícia Jazz Spotlight.

Civic je pre značku Honda najlepšie predávaným celosvetovým modelom a preto sa spoločnosť Honda pri vývoji desiatej generácie tohto modelu podujala na najkomplexnejší program výskumu a vývoja vo svojej histórii.

Na stánku Honda bude predstavený aj model Civic vo verzii sedan, vyrábaný vo výrobnom závode v Gebzé v Turecku a jeho súčasťou je vylepšený dizajn interiéru aj exteriéru.  Vozidlo bude dostupné na trhoch kontinentálnej Európy na začiatku roka 2017.

Edícia Jazz Spotlight

Edícia Jazz Spotlight bude mať na výstave Paris Motor Show takisto svoj debut. Je evolúciou konceptu Honda Jazz Keenlight, ktorý bol predstavený na začiatku tohto roka v Ženeve.

Edícia Spotlight je založená na sérii dizajnových úprav, ktorých cieľom je zaujať zákazníka s výraznejším záujmom o módu. Medzi vylepšené prvky patrí bronzová dekorácia prednej mriežky, dekorácia spätného zrkadla, polepy na bokoch karosérie, unikátne 15-palcové zliatinové kolesá, dekorácia dverí batožinového priestoru, ako aj prepracovaný volant a stredová konzola.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode