Honda pozdvihla „Electric Vision“

08.05.2019 20:30

 

Honda pozdvihla „Electric Vision“ (elektrickú víziu) na vyššiu úroveň oznámením názvu svojho nového mestského EV a potvrdením hybridného pohonu pre najnovší Jazz

 

  • Potvrdený názov mestského elektrického vozidla od Hondy: „Honda e“

  • Jazz novej generácie sa bude dodávať s hybridným hnacím ústrojenstvom s pokročilou technológiou i-MMD

  • V súlade so stratégiou „Electric Vision“ budú všetky automobily Honda elektrifikované do roku 2025

Honda pokročila vo svojej stratégii „Electric Vision“ pre Európu potvrdením názvu svojho prvého plne elektrického mestského vozidla – „Honda e“ – a oznámením, že Jazz najnovšej generácie sa bude dodávať s hybridným hnacím ústrojenstvom a inteligentnou technológiou multimodálneho pohonu (i-MMD).

 

Stratégia Hondy „Electric Vision“, obnovená a propagovaná na ženevskom autosalóne 2019 znamená, že 100 % predaja značky v Európe bude mať do roku 2025 elektrifikované hnacie ústrojenstvá. Automobil Honda e, v Ženeve predstavený ako sériový prototyp, je prvý model Hondy, využívajúci špeciálnu EV platformu a svojim dizajnom a technológiou znamená odvážny krok vo vývoji automobilov. Kompaktný elektrický automobil poskytuje jazdné charakteristiky značky Honda, ktoré ešte zvyšuje športový formát s pohonom zadných kolies a pokročilé elektrické hnacie ústrojenstvo.

 

Honda e už prijala vyše 22 000 vyjadrení záujmu z celej Európy a zákazníci môžu získať viac informácií prostredníctvom národnej webovej stránky Honda https://www.honda.sk/cars/new/coming-soon/honda-e-prototype/overview.html

 

Hybridný systém i-MMD, ktorý sa bude dodávať v ďalšej generácii obľúbeného hatchbacku Jazz, si už po celej Európe získal mimoriadne uznanie za dosiahnutú účinnosť v reálnom svete a kultivovanosť v novom modeli CR-V Hybrid. Ešte pred dosiahnutím svojho cieľa v oblasti elektrifikácie do roku 2025 rozšíri Honda použitie svojho dvojmotorového hybridného systému i-MMD a prvým dôležitým krokom bude jeho zavedenie do segmentu menších automobilov.

 

Jazz najnovšej generácie bude mať svoju medzinárodnú premiéru v priebehu tohto roku na autosalóne v Tokiu.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode