Honda oznámila svoju účasť na Milánskom týždni dizajnu s modelom Honda e Prototype.

19.03.2019 09:30

  • Honda prvýkrát vystavuje na Milánskom týždni dizajnu

  • Predstavuje nový model Honda e Prototype, ktorý mal premiéru na autosalóne v Ženeve v roku 2019

  • Honda zážitok - Casa Connessa Tortona“ ponúkne návštevníkom jedinečný pohľad na koncepciu dizajnu modelu Honda e Prototype.

Honda oznámila, že bude prvýkrát vystavovať na Milánskom týždni dizajnu 2019, najväčšej svetovej výstave dizajnu. Výstava spoločnosti Honda, so sídlom v dizajnovej štvrti Tortona, predstaví model Honda e Prototype a súčasne s ním aj súvisiaci životný štýl v centre étosu modelového dizajnu. Bude to prvé verejné predstavenie tohto modelu od jeho svetovej premiéry na medzinárodnom autosalóne v Ženeve v roku 2019. Honda predvedie prvý sériový elektrický akumulátorový elektromobil značky pre európsky trh, pričom jeho predaj sa začne v tomto roku.

Výstava na tému „Honda zážitok - Casa Connessa Tortona“ predstaví prostredie inšpirované koncepciou dizajnu modelu Honda e Prototype. Bude obsahovať pohlcujúci zážitok a spoluprácu v oblasti vizuálu s vybranými partnermi.

Obrázok z upútavky poskytuje rafinovaný pohľad na výstavu zdôrazňujúcu „Strom energie“, ktorý je stredobodom jej dizajnu.

Honda zážitok - Casa Connessa Tortona“ sa nachádza na Via Tortona, v blízkosti vlakovej stanice Porta Genova. Výstava bude otvorená od 10:00 do 21:00, 9. - 14. apríla 2019.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode