Honda Jazz, model 2018 s 1,5-litrovým motorom i-VTEC

22.01.2018 18:08

Jedinečný mix všestrannosti, kultivovanosti a technológie pre segment B

Honda Jazz, model 2018, najnovšia verzia praktického a obľúbeného subkompaktného hatchbacku, si zachováva jedinečný mix všestrannosti, kultivovanosti a technológie v segmente B.

Jedinečný priestor interiéru a výnimočná všestrannosť

Nový výkonný a účinný 1,5-litrový benzínový motor i-VTEC

Odvážny, športový dizajn exteriéru a nová verzia Dynamic

Ľahký a tuhý podvozok zabezpečuje dynamický zážitok z jazdy

Komplexný balík pokročilých bezpečnostných funkcií

 

Nový Jazz stavia na dobrej povesti svojich veľmi úspešných predchodcov. Od roku 2001, keď sa predstavila prvá generácia tohto celosvetového modelu, ktorý je na niektorých trhoch označovaný aj ako „Fit“, sa na celom svete predalo vyše 7 miliónov kusov.

 

Napriek tomu, že nový model si zachováva klasickú siluetu Jazzu, vyznačuje sa zreteľnými športovými inováciami vrátane odvážnej novej „tváre“ rodiny, výrazných charakteristických línií a pridaním novej verzie Dynamic.

 

Jazz sa drží dizajnérskej koncepcie spoločnosti Honda „človek maximum, stroj minimum“. Tento koncept si dáva za cieľ vytvoriť kompaktné, no vysoko efektívne vozidlo maximalizáciou priestoru pre pasažierov a minimalizáciou priestoru, ktorý vozidlo využíva.

 

Štyri metre dlhý Jazz má centrálne umiestnenú palivovú nádrž, vďaka čomu získal prvotriedny priestor v interiéri . Vďaka sedadlám Magic Seats od spoločnosti Honda ponúka interiér neobvyklú univerzálnosť, ako aj množstvo konfigurácií na prepravu nákladu a pasažierov.

 

Pasažieri môžu využívať aj výraznú prepracovanosť a pokročilé technológie bezpečnosti a infozábavy a užívať si vysoko úspornú a dynamickú jazdu.

 

Vysokokvalitné materiály jemné na dotyk a dômyselný dizajn interiéru poskytujú sofistikované prostredie doplnené sedempalcovou dotykovou obrazovkou v strede palubnej dosky vo vyšších verziách, s novým informačno-zábavným systémom Honda Connect od spoločnosti Honda.

Nový Jazz sa dodáva s dvomi výkonnými a úspornými benzínovými motormi – so známym 1,3-litrovým motorom i-VTEC s výkonom 102 koní, ktorý je súčasťou typového radu Earth Dreams Technology od spoločnosti Honda, alebo s novou 1,5-litrovou jednotkou i-VTEC s výkonom 130 koní. Druhá možnosť sa v Jazze predáva prvýkrát v Európe a zákazníkom ponúka na výber výkonnejšiu pohonnú jednotku.

 

Kultivovanejšia jazda sa spája s citlivejším a plynulejším riadením vďaka tuhému a ľahkému podvozku a sofistikovanému odpruženiu, ktoré bolo špeciálne vyladené pre európske cesty.

 

Podobne ako všetky nové automobily Honda predávané v Európe, aj Jazz je vybavený aktívnymi a pasívnymi bezpečnostnými technológiami, vďaka ktorým je jazda jednoduchšia a bezpečnejšia. Patrí k nim aj systém City-Brake Active (CTBA) spoločnosti Honda, ktorý pomáha zabrániť nehodám pri nízkych rýchlostiach, prípadne zmierniť ich následky.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode