Honda CR-V e:HEV Sport line

13.10.2020 13:04

Posilnená Honda CR-V sa pripája k radu e:HEV

 

  • CR-V dostáva nové označenie e:HEV, aby došlo k zosúladeniu s radom vozidiel spoločnosti Honda e:TECHNOLOGY

  • Nová výbava Sport Line prináša prepracovaný dizajn

  • Medzi vylepšenia radu CR-V e:HEV patrí nový dizajn zliatinových kolies a vylepšenia štýlu interiéru

Vynovený rad CR-V, kde je prvýkrát štandardom pokročilá hybridná technológia Honda, dostáva novú nomenklatúru e:HEV, ktorá sa zhoduje s úplne novým modelom Jazz e:HEV v rade vozidiel e:TECHNOLOGY. Spoločnosť Honda zvyšuje aj príťažlivosť svojho radu a pridáva novú výbavu Sport Line, ktorá prináša športový a prepracovaný štýl.

 

Pridanie radu CR-V do rodiny e:HEV nasleduje po uvedení nových modelov Jazz e:HEV a Honda e a prispieva k záväzku spoločnosti Honda elektrifikovať do roku 2022 100 % svoj európsky rad. Okrem nového označenia e:HEV sú modely CR-V vybavené aj modro lemovaným znakom Honda, ktorý zdôrazňuje ich povesť nízkych emisií.

 

CR-V e:HEV je vybavený responzívnou a vysoko účinnou pokročilou hybridnou technológiou hnacieho ústrojenstva spoločnosti Honda, ktorá bola prvýkrát predstavená v modeli CR-V v roku 2019. Technológia inteligentného multimodálneho pohonu (i-MMD) sa skladá z dvoch elektrických motorov, benzínového motora s Atkinsonovým cyklom, inovatívnou prevodovkou a tromi inteligentnými režimami jazdy a dosahuje účinnosť a zlepšenie v skutočných podmienkach. Je k dispozícii v usporiadaní s pohonom predných kolies (FWD) a pohonom všetkých kolies (AWD).

 

Nová výbava Sport Line sa uvádza spolu s niekoľkými aktualizáciami modelu CR-V.

 

CR-V Sport Line je k dispozícii s možnosťou výberu z dvoch povrchových úprav, čierna perlová Crystal alebo biela perlová Platinum – má zatmavené štýlové akcenty, ktoré rozširujú príťažlivosť modelu CR-V e:HEV. K takýmto akcentom patrí obloženie svetlometov, bočné zrkadlá a ozdoby z tmavého chrómu s čiernou povrchovou úpravou taktiež aplikované na zliatinové disky a matice kolies.

 

Súčasťou konštrukcie platformy je exkluzívna konštrukcia karosérie ďalšej generácie ACE™ (Advanced Compatibility Engineering) spoločnosti Honda, ktorá využíva sieť prepojených konštrukčných prvkov na rovnomernejšie rozdelenie energie nárazu. Vo všetkých verziách je navyše štandardom Honda Sensing™, ktorý patrí k najkomplexnejším balíkom aktívnej bezpečnosti a asistenčných technológií vo svojej triede a pri pomoci vodičovi kombinuje informácie z radaru a kamery.

 

 

 

  1. Nová výbava Sport Line prináša pre model CR-V prepracovaný dizajn

 

  • Nová výbava Sport Line rozširuje pôvab modelu CR-V e:HEV

  • Sport Line ponúka športový a prepracovaný štýl

  • Prémiový interiér v sebe nesie silu a solídnosť, povrchová úprava je z materiálov príjemných na dotyk

 

Pridanie novej výbavy Sport Line dáva zákazníkom možnosť ťažiť z priestrannosti a praktickosti modelu CR-V pri výbere športovejšieho štýlu. Modernizácie interiéru zlepšujú kultivovaný a prémiový dojem z modelu CR-V.

 

Zadná časť auta má v porovnaní s treťou generáciou CR-V výraznejšie kontúry, doplnené širšími podbehmi všetkých štyroch kolies. Jeho dynamický vzhľad umocňuje robustne vyzerajúce plátovanie dolnej časti karosérie zvýraznené lesklým kovovým obložením, ktoré spája predné a zadné kolesá.

 

Nová výbava Sport Line je k dispozícii v dvoch povrchových úpravách, čierna perlová Crystal alebo biela perlová Platinum. Obsahuje tiež tmavé akcenty na obložení svetlometov a bočných zrkadlách a tmavá povrchová úprava je aplikovaná na zliatinové disky a matice kolies.

 

Interiér modelov Sport Line využíva ďalšiu škálu vizuálnych vylepšení. Na vnútorné obloženie konzoly, palubnej dosky a výplní sa použilo tmavé drevo dverí. Na rámoch klimatizácie a informačného systému je prepracovaná čierna povrchová úprava v klavírnej čiernej farbe. Obloženie volantu, radenie prevodových stupňov a kľučky dverí tiež dostávajú povrchovú úpravu v klavírnej čiernej farbe, pričom čierne čalúnenie stropu, obloženie stĺpikov a kožené sedadlá dotvárajú zážitok z línie Sport Line.

 

Modely Sport Line sa ďalej vyznačujú tmavým chrómovým povrchom okolo hmlových svetiel a na mriežke so sprievodnými akcentmi na nárazníku, dverách a zadných dverách. U variantov FWD a AWD Sport Line je súčasťou štandardnej výbavy tónované sklo, ktoré dopĺňa sofistikovaný vzhľad.

 

Prvé kusy Honda CR-V Sport Line budú dostupné na dealerstvách Honda od polovice októbra za 37.090 EUR (2WD verzia) a neskôr aj AWD verzia 39.090 EUR. Uvedené ceny sú vrátane DPH a neobsahujú aktuálne cenové zvýhodnenie.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode