Hodnotnejší Swift

05.07.2013 22:13

Úžitkovú aj estetickú hodnotu si zvýšil celosvetovo najžiadanejší model značky Suzuki, obľúbený Swift, ktorý sa dočkal jemného a decentného faceliftu. Má vylepšený predný nárazník, po stranách s pásmi LED diód na denné svietenie, okrúhlymi hmlovkami i väčším otvorom pre prívod vzduchu k chladiču a bočné smerovky premiestnené do spätných zrkadiel. Nové sú tiež disky kolies i odolnejšia poťahová látka sedadiel a vnútorného čalúnenia. Ponúkané spektrum farieb, ktorých je celkovo deväť, oživili ďalšie dve metalizované: Sunbus Yellow (zlatá) a Bost Blue Pearl (modrá). 


Facelift Swiftu sa vzťahuje na vyhotovenia v oboch základných motorizáciách: s benzínovým štvorvalcom 1,2 litra (69 kW/94 k) v kombinácii s päťstupňovou manuálnou alebo štvorstupňovou automatickou prevodovkou; i štvorvalcovým turbodieselom 1,3 litra (55 kW/75 k), ktorý zasa využíva päťstupňovú manuálnu prevodovku.

 

Za Swift bodujú nielen vyspelé agregáty ale aj spoľahlivosť a porovnateľne rozsiahla výbava (i sériové štartovanie bez kľúčov) pri relatívne nízkych nadobúdacích a prevádzkových nákladoch.

          

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode