Hoci malým gestom, no k veľkým zmenám

08.05.2022 12:32

  Sérum, na ktoré nedáte dopustiť 

Odvrátiť 7 príznakov starnutia len za 7 dní? S Avonom je to hračka! Pokrokové sérum s ProtinolomTM pleť dokonale vyhladí a dodá jej potrebnú pevnosť a pružnosť. Vďaka prelomovej technológii podporuje tvorbu niacínamidu, ktorému vďačíme za viditeľné výsledky v boji proti vráskam.

 

Rovnako napomáha minimalizovať tvorbu pórov, čo z neho robí vhodné sérum pre všetky vekové kategórie. Kúpou tohto produktu navyše nepotešíte len seba či svojich blízkych, ale pomôžete tak aj prírode. Vedeli ste totiž, že obal séra je navyše aj recyklovateľný? Rozjasnite svoju pleť už za týždeň a obohaťte tak svoju každodennú rutinu.

 

 

 

Hoci malým gestom, no k veľkým zmenám  

 

Aj napriek tomu, že je Avon lídrom práve na trhu s dekoratívnou kozmetikou, medzi najväčšie priority, ktorým sa spoločnosť dlhodobo a kontinuálne venuje, sa radí zdravie žien – či už fyzické alebo psychické. Projekt Avon proti domácemu násiliu je dôkazom dlhodobej snahy spoločnosti podržať ženy, ktoré to potrebujú najviac. Podporme ich spoločne a ukážme im, že v „tom“ nie sú samé, že cesta von existuje. Neprehliadnite širokú ponuku charitatívnych symbolov a predmetov, vďaka ktorým môžete pomôcť aj vy. Ak sa rozhodnete pre kúpu predmetov s označením nekonečna, vyjadríte tak podporu projektu krízovej linky pre obete domáceho násilia. 

 

Avon sa tiež zaväzuje, že z každého predaného symbolu poputujú finančné prostriedky na boj proti domácemu násiliu. Súčasťou tohto krásneho projektu je aj spolupráca s mimovládnou organizáciou a garantom projektu – Alianciou žien Slovenska a tiež podpora NONSTOP krízovej SOS linky a psychologickej poradne pre obete domáceho násilia. Aj vďaka vám sa tak Avonu podarilo odovzdať už viac než  10 000 € na podporu týchto iniciatív. Spoločne totiž tvoríme lepší svet. Malým gestom, no k veľkým zmenám.

 

 

 Kľúčenka so symbolom Proti domácemu násiliu

Materiál: zinok, oceľ, postriebrená

Celková dĺžka kľúčenky: 9 cm

Priemer prívesku: 3 cm

Uzatváranie na karabínku 

Bežná cena: 5,90 €

 

 

Peňaženka so symbolom Proti domácemu násiliu

Materiál: PU

Rozmery zatvorenej peňaženky: 9,5 x 11,5 cm

Rozmery otvorenej peňaženky: 23,5 x 11,5 cm

Bežná cena: 8,90 €

 

 

Náramok so symbolom Proti domácemu násiliu

Materiál: 100% bavlna, plast, zinok

Priemer prívesku: 1,4 cm

Bežná cena: 5,90 €

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode