Hľadáme mladých ľudí so záujmom o autá a šport

18.08.2022 20:00

 

 

V druhej polovici mesiaca august, v dňoch 20. – 21.8. počas medzinárodnej Veľkej ceny Slovenskej republiky na okruhu Slovakiaring, vám s radosťou predstavíme možnosti realizácie sa v motoristickom športe. 

V uplynulých desaťročiach býval motorizmus doménou mužov. V posledných rokoch sa vďaka iniciatíve Medzinárodnej automobilovej federácia FIA situácia trochu mení a čoraz častejšie vidíme nielen za volantom ale aj v okolí súťažných tratí dievčatá a mladé ženy.

Slovenská asociácia motoristického športu SAMŠ túto iniciatívu podporuje. Vyvíja snahu nájsť talentovaných mladých ľudí – chlapcov i dievčatá so záujmom o autá a šport - tieto dva záujmy spája práve motoršport. Priblížime vám aj aktuálne pôsobenie slovenských dievčat a žien v motoršporte. 

Záujmom SAMŠ a FIA WIM nie je nájsť iba talentovaných jazdcov, hľadáme aj ľudí z druhej strany trate - traťových komisárov, časomeračov, technických komisárov, mechanikov, ... 

Pozývame mladých ľudí vo veku od 13 rokov, aby sa prišli oboznámiť s rôznymi športovými disciplínami, v rámci ktorých by sa v motoršporte na Slovensku  mohli sebarealizovať. 

Predstavíme vám:

- jednotlivé disciplíny motoršportu na štyroch kolesách (preteky na okruhu, preteky do vrchu, motokáry, rally, slalom, autokros či digitálny motoršport), 

- činnosti v rámci organizácie pretekov (traťový komisár, časomerač, technický komisár)

- možnosti práce v pretekárskom tíme

Využite túto jedinečnú možnosť a zastavte sa na veľkej cene SR!

Nájdete nás v stane (spolu s motokárovou komisiou) pred vstupom do hlavného pretekárskeho paddocku počas hlavného programu víkendu.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode