HIPPIE CAVIAR HOTEL: renault VÍZIA 5-HVIEDZIČKOVého úniku

18.08.2021 07:13

 „HIPPIE CAVIAR HOTEL vznikol s túžbou uniknúť, zažiť prírodu v idylickom prostredí so všetkým komfortom a vybavením 5-hviezdičkového hotela.“

 

Louis Morasse, Renault LCV Design Director

 

 

PRÉMIOVÝ LUXUS S HIPPIE-CHIC DIZAJNOM

 

HIPPIE CAVIAR HOTEL ponúka nový dizajn Renault Trafic s výkonnejšou a výraznejšou prednou časťou. Pozostáva z kabíny v trblietavej zelenej farbe s názvom „AlmondFlakes“ a zadnej časti v sivej „Anodised SIlver“. Dizajn je inšpirovaný
5-hviezdičkovými hotelovými izbami, rafinovanými a bohatými na prírodné materiály. Palubná doska s prúteným efektom je vylepšená koženým remienkom. V interiéri sa využíva exotické drevo, prírodné vlákna (ľan a vlna) a rastlinná pena. Japonský dizajn „Washi paints“ dodáva architektonický a súčasný štýl. Farby a materiály stelesňujú optimizmus a slobodu 60. rokov minulého storočia, keď bolo cestovanie ponorené do sveta sviežich farieb.

 

NOMÁDSKA LUXUSNÁ IZBA

 

HIPPIE CAVIAR HOTEL ponúka lavicu, ktorú je možné prestavať na veľmi pohodlné lôžko (145 cm x 195 cm) a umiestniť von alebo dovnútra vozidla. V polohe „contemplation“ otvorené zadné dvere so závesmi poskytujú súkromie a ochranu pred počasím. V „cosy“ polohe vytvárajú lavica a rohové kreslo salónik. Strešná terasa s konferenčným stolíkom a dvoma odnímateľnými operadlami ponúkajú ďalší výhľad na okolie. Na strechu sa dá dostať výsuvným rebríkom.

 

ZRODENÝ PRE PREMIUM SKÚSENOSTI

 

HIPPIE CAVIAR HOTEL ponúka zážitok so službami hodnými 5-hviezdičkového hotela: dodanie logistického kontajnera (sprcha, toaleta, elektronabíjačka, atď.) na miesto, ktoré si vyberie zákazník. Službu „concierge“, ktorá sa dá objednať online s doručením dronom na strechu alebo na lavicu. Do úvahy sa bral každý detail, aby bolo možné ponúknuť zážitok z obytného automobilu v čase, keď dopyt rastie.

 

 

 

Renault predstaví predvádzací automobil HIPPIE CAVIAR HOTEL na autosalóne v Düsseldorfe, ktorý sa začne 27. augusta 2021, spolu s karavanom Estafette z roku 1977.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode