Herstory od AVONu – vôňa inšpirovaná skutočnými príbehmi žien!

02.02.2020 09:51

Sme slobodné, môžeme byť kým chceme a robiť, čo chceme. Každý deň života píšeme svoj príbeh. Rozpovedzte ten svoj aj vy vďaka novému toaletnému parfumu Herstory pre dámy od spoločnosti AVON Comestics.

 

Každá žena má svoj príbeh. Každý príbeh môže inšpirovať ďalšie ženy. AVON už 133 rokov podporuje ženskú komunitu a prostredníctvom 6 miliónov žien na celom svete spoznáva sny a potreby každej z vás. Vaše jedinečné príbehy sú inšpiráciou pre túto kozmetickú spoločnosť. Odvaha zdieľať svoj osobný príbeh, ktorý môže osloviť a inšpirovať tak ďalšie ženy, je tým najlepším dôvodom na oslavu. Pri tejto príležitosti rozširuje AVON portfólio dámskych vôní a uvádza na trh novú toaletnú vodu, ktorá nesie názov Herstory.

 

Herstory EDP

Objem: 50 ml

Bežná cena: 24,90 €

 

Ako už z názvu vyplýva, nová dámska toaletná voda je inšpirovaná príbehmi žien. Jej hlavné tóny tvorí ružové korenie, kosatec a pačuli. V ružovom korení sa skrýva radosť, podmanivé pačuli, ktoré dýcha exotikou a kosatec zdôrazňuje jemný nádych vôni. Herstory v sebe nesie pozitívnu správu, v ktorú môže každá žena veriť a ešte viac vyzdvihuje jej ženskosť a odvahu.

 

 

 

V ponuke je aj set, ktorý obsahuje telové mlieko Herstory a MINI toaletná voda v spreji v rovnakej vôni. Hodnota setu: 17,90 €.


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode