Grilovacia sezóna začína!

16.06.2023 18:32

A je to tu! Opäť prichádza čas pohody, slniečka a hlavne - grilovanie. Vybavte sa na tohtoročnú grilovaciu sezónu produkty značky WMF, ktoré toto obdobie urobia ešte o niečo pohodovejšie. Elektrické grily používajte na záhrade a s tie kontaktné kdekoľvek, a navyše za akéhokoľvek počasia.

 

Idete autom na dovolenku? Pribaľte si tentokrát do kufra kontaktný gril WMF Perfection Profi Plus, ktorý vám bude tým najlepším spoločníkom, či už idete k moru, alebo do kempu. Stačí vám iba prístup k zdroju a ste pripravení si okamžite ugrilovať skvelé pokrmy. WMF Perfection Profi Plus je vybavený technológiou automatického senzora, ktorý sníma veľkosť a hrúbku mäsa, podľa ktorých následne určí dobu varenia. Tým zaručia dokonalé výsledky vždy a všade. Plášť grilu je vyrobený z patentovanej nerezovej ocele Cromargan®, ktorá zaisťuje dlhovekú odolnosť a zároveň vyzerá elegantne a minimalisticky. Dotykový displej s LED indikátormi navyše umocňuje zážitok z grilovania vo vnútri. Pokiaľ si nevyberiete ani zo 6. programov varenia, môžete zvoliť manuálny režim, ktorý umožňuje vlastné nastavenie. A keď príde na upratovanie, gril disponuje dvoma odnímateľnými doskami z liateho hliníka s nepriľnavým povrchom pre ľahké čistenie. Grilovanie už nemôže byť jednoduchšie.

 

Pokiaľ ale preferujete gril vonkajší, ani tam nešliapnete vedľa, keď sa rozhodnete pre značku WMF. K dispozícii na trhu je elektrický gril Urban Master Profi Plus. A ako už jeho meno napovedá, v grilovaní je to skutočný master. Ide o jedinečný vonkajší gril 2v1 s integrovanou rúrou, pre tie najlepšie výsledky z akéhokoľvek grilovania. Od striech a balkónov až po záhrady akejkoľvek veľkosti, tento gril sa postará o nezabudnuteľné grilovacie oslavy ako v meste, tak na vidieku. Vďaka dvom smaltovaným liatinovým doskám a vstavanej rúre si pochutnáte naozaj na všetkom – od mäsa, cez zeleninu, až po zapekané jedlá. Navyše disponuje teplomerom, takže sa nemusíte obávať iných ako dokonalých výsledkov.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode